Coppa Cocktails Cosmopolitan 70cl

Country Of Origin Nederland
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 10 %
Lekker genieten van de tijdloze beleving van Coppa Cocktails Cosmopolitan 70cl. Met zijn harmonieuze mix van premium wodka, pittig cranberrysap, pittige limoen en een vleugje sinaasappellikeur, levert deze voorgemixte cocktail een smaak van kwaliteit en verfijning. Gemakkelijk gemaakt tot in de perfectie, is het de perfecte keuze voor elke sociale bijeenkomst of een ontspannen avond...
Op voorraad
€ 13,95
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Klanten waarderen ons met uitstekend
Voeg toe aan verlanglijst

Maak kennis met Coppa Cocktails Cosmopolitan 70cl

Coppa Cocktails Cosmopolitan 70cl is een heerlijke voorgemixte cocktail die de essentie van de iconische cosmopolitan omvat. Gemaakt met precisie en zorg, biedt het een handige en probleemloze manier om van deze klassieke cocktail te genieten in het comfort van jouw eigen huis of op een sociale bijeenkomst.

Het merk achter de cocktail

Geproduceerd door Coppa Cocktails, een gerenommeerd merk in de wereld van voorgemengde cocktails, wordt dit verfijnde drankje gemaakt met ingrediënten van hoge kwaliteit en deskundige mixtechnieken. Bekend om hun toewijding aan de hoogste kwaliteit, heeft Coppa Cocktails een reputatie opgebouwd voor het leveren van uitzonderlijke smaak en consistente kwaliteit in elk van hun producten.

Een smaak van kwaliteit

De Cosmopolitan cocktail komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en is synoniem geworden met glamour en verfijning. Coppa Cocktails Cosmopolitan 70cl vat perfect de essentie van dit iconische drankje. Het biedt een harmonieuze mix van premium wodka, pittig cranberrysap, pittige limoen en een vleugje sinaasappellikeur.

Een aromatisch genot

Als je de fles opent, word je begroet door een verleidelijk aroma dat de levendige noten van cranberry combineert met de verfrissende citrus ondertonen. De verleidelijke geur zet de toon voor een onvergetelijke drinkervaring.

Fascinerende feiten

Leuk om te weten: De cosmopolitan cocktail werd beroemd in de jaren 90 en werd populair doordat het vaak te zien was in het populaire tv-programma "Sex and the City". Het werd al snel een symbool van de kosmopolitische levensstijl en kwaliteit.

Precisie in productie

Om deze verfijnde drank te produceren, mengt Coppa Cocktails zorgvuldig de beste ingrediënten in precieze verhoudingen. Dit zorgt ervoor dat elke slok een perfect gebalanceerd smaakprofiel oplevert dat zowel bekorend als verfrissend is. Het resultaat is een kant-en-klare cocktail die niet onderdoet voor die van professionele bartenders.

Eigenschappen
SKU L-00-366-00
Merk Coppa
Alcoholpercentage 10 %
EAN Barcode 8712436103751
Type drank Premix / Ready-to-drink
Land van herkomst Nederland
Inhoud 0.7 l

Coppa Coppa Cocktails Cosmopolitan 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten