"ich will"

Rammstein

Ben jij een echte Rammstein fan? Of ken je iemand die enorm fan is? Dan vind je hier vast ook je favoriete drankje! Rammstein heeft veel lekkere drankjes op de markt gebracht. Voor ieder wat wils.

Rammstein

Hoe het begon

De band Rammstein is ontstaan in 1994. Ze werden opgericht in Berlijn, Duitsland. Rammstein staat bekend om hun unieke mix van industriële metal en krachtige live-optredens. De band bestaat uit zes leden: Till Lindemann (zang), Richard Z. Kruspe (gitaar), Paul Landers (gitaar), Oliver Riedel (basgitaar), Christoph Schneider (drums) en Christian "Flake" Lorenz (keyboard). Sinds hun oprichting heeft Rammstein internationaal succes behaald en zijn ze één van de bekendste Duitse bands ter wereld. Zelf noemen ze hun stijnl het "Tanzmetall". Het is een combinatie van progressive metal, industrial en techno, met gothic-invloeden. Doordat de muziek zo veelzijdig is trekt het ook een groot publiek aan, van jong tot oud.

Eigen drank

Rammstein begon in 2016 met een hoogwaardige Tequila Reposado en een super zuivere Vodka, maar inmiddels is het assortiment flink uitgebreid. Vooral de Gin en de Rum zijn enorm populair. Regelmatig komen er ook limited editions van deze producten op de markt, dus houd deze pagina goed in de gaten voor nieuwtjes.

Ben je benieuwd naar alle Rock producten, bekijk HIER dan ons gehele assortiment.