Karlsbader Becherovka 70cl

Country Of Origin Tsjechië
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 38 %
Introduceer Karlsbader Becherovka 70cl - een ware smaak van traditie en uitmuntendheid. Deze Tsjechische kruidenlikeur, gemaakt met een geheime mix van botanische ingrediënten, biedt een unieke en sensationele smaakervaring. Nip er puur van of mix het in je favoriete cocktails voor een onvergetelijke...
Op voorraad
€ 20,95
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Meer over Karlsbader Becherovka 70cl

Karlsbader Becherovka 70cl is een geliefde kruidenlikeur die oorspronkelijk uit Tsjechië komt.

Het merk en de plaats van herkomst

Het merk Karlsbader Becherovka heeft een lange en rijke geschiedenis die teruggaat tot 1807 toen het voor het eerst werd geproduceerd in de stad Karlovy Vary. Dit iconische merk is synoniem geworden met de Tsjechische cultuur en staat zowel lokaal als internationaal hoog aangeschreven.

Smaak en aroma

Wat de smaak betreft, biedt Karlsbader Becherovka een uniek en onderscheidend smaakprofiel. Het wordt gekenmerkt door zijn zachte en licht bittere smaak, die afkomstig is van een geheim mengsel van kruiden en specerijen. De precieze combinatie van ingrediënten geeft deze likeur een complexe en uitgebalanceerde smaak die echt uniek is.

Karlsbader Becherovka verwent de zintuigen met zijn kruidige en kruidige geur. Als je een vleugje neemt, word je begroet door tonen van kaneel, anijs en andere plantaardige ingrediënten die diepte en complexiteit toevoegen aan de algehele ervaring.

Leuke weetjes

Leuke weetjes over Karlsbader Becherovka zijn onder andere de reputatie als populair digestief hulpmiddel dankzij de kruidensamenstelling. Het wordt vaak puur gedronken of met ijs na de maaltijd om de spijsvertering te bevorderen en de algehele eetervaring te verbeteren. Daarnaast kan deze veelzijdige likeur ook worden gemengd in verschillende cocktails, waardoor een unieke draai wordt gegeven aan klassieke recepten.

Productieproces

Het productieproces van Karlsbader Becherovka is een goed bewaard geheim dat slechts weinigen weten. Wat we wel weten is dat het een nauwgezet mengen van natuurlijke ingrediënten inhoudt, waaronder kruiden, specerijen en zuiver water uit de plaatselijke bronnen van Karlovy Vary. De precieze methode zorgt voor consistentie in smaak en kwaliteit bij elke fles die geproduceerd wordt.

Eigenschappen
SKU L-05-657-00
Merk Becherovka
Alcoholpercentage 38 %
Type gedistilleerde drank Bitters
Land van herkomst Tsjechië
Inhoud 0.7 l
Type drank Gedistilleerd
EAN Barcode 8594405101049

Becherovka Karlsbader Becherovka 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten