Pisang Ambon

Pisang Ambon 70cl

Country Of Origin Nederland
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 17 %
Indonesian Delight met Pisang Ambon Opvallend met zijn groene kleur, is Pisang Ambon een welbekende likeur. Deze bananenlikeur is gebaseerd op een Indonesisch recept, maar vind zijn oorsprong echter in Nederland. De fles is te herkennen aan zijn vierkante... Toon meer
Op voorraad
€ 11,95
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Waar smaakt Pisang Ambon naar?

Pisang Ambon heeft een overheersende bananensmaak- en geur. Dit is niet zo gek, aangezien Pisang ‘banaan’ betekent in het Indonesisch. Ambon verwijst dan weer naar het gelijknamige Molukse eiland. Pisang kun je puur drinken, maar past ook zeker in mixdrankjes. De likeur bevat 17% alcohol en is verkrijgbaar in een fles van 70 cl of een fles van 1L.

Pisang Ambon is ook erg geschikt voor in de mix

Alhoewel Pisang Ambon puur goed tot zijn recht komt, is het ook geschikt voor cocktails en andere mixdrankjes. Voor een lekkere, frisse cocktail neem je een cocktailshaker. Hier voeg je wodka, limoncello, Pisang en citroensap aan toe. Shaken maar en schenk tot slot uit in een longdrinkglas met ijsklontjes. Vul aan met Sprite naar smaak.

Pisang Ambon is een product van Amsterdamse distillateur Lucas Bols BV. Dit merk is in meer dan 110 landen verkrijgbaar en heeft zo’n 20 merken onder zich, waaronder Pisang. De drank is vooral in Nederland populair.

Eigenschappen
SKU L-05-001-00
Merk Pisang Ambon
Alcoholpercentage 17 %
Land van herkomst Nederland
Inhoud 0.7 Liter
Type drank Likeuren
EAN Barcode 8716000968869

Pisang Ambon Pisang Ambon 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten