Over Topdrinks

Over Topdrinks

Dit is Topdrinks

Topdrinks is opgericht door drie enthousiaste vrienden met meer dan 50 jaar ervaring in de drankensector en vindt zijn origine in Spanje (www.topdrinks.es). Onze missie? Het lanceren van een speciale drankenwebshop, die zich kenmerkt door kwaliteit met verrassend scherpe prijzen! Toen bleek dat dit in Spanje tot een groot succes leidde, smaakte dit natuurlijk naar meer. In 2021 werd daarom ook in België de webshop topdrinks.be gelanceerd om ook jou als klant in België te kunnen laten profiteren van onze expertise en ons ruime assortiment tegen natuurlijk scherpe prijzen!

6.000 +

producten op voorraad

37.000 M2

= ongeveer 8 voetbalvelden

30.000

palletlocaties

1.000 +

pakketten per dag

Verzending

Bij Topdrinks werken we met een volledig geautomatiseerde inpakstraat om ervoor te zorgen dat jouw bestellingen met de grootste zorg worden behandeld. Ons doel is om een veilige en efficiënte verzending te garanderen, zodat je snel van je favoriete drankjes kunt genieten. Elk pakket wordt zorgvuldig en veilig ingepakt door ons geautomatiseerde systeem. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van de verzendingen waarborgen en ervoor zorgen dat je bestelling intact en onbeschadigd bij je aankomt.

Om er zeker van te zijn dat we geen enkele fles vergeten, wordt ieder pakket nauwkeurig gewogen voordat het wordt verzonden. Hierdoor kunnen we eventuele fouten vermijden en ervoor zorgen dat je alle drankjes ontvangt die je hebt besteld.

Bij Topdrinks hechten we ook veel waarde aan duurzaamheid. Daarom zijn onze verzenddozen vervaardigd van 100% gerecycled karton. We vermijden plastic verpakkingen om ons steentje bij te dragen aan het verminderen van afval en het beschermen van het milieu. Zelfs het opvulpapier en de tape die we gebruiken, zijn gemaakt van 100% gerecycled papier.

Met onze geautomatiseerde inpakstraat, aandacht voor detail en duurzame verpakkingsmaterialen streven we ernaar om niet alleen de beste dranken aan te bieden, maar ook om ervoor te zorgen dat je bestellingen op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier worden verzonden. Zo kun je met een gerust hart genieten van je drankjes, wetende dat je ook bijdraagt aan een groenere planeet.

Trusted Shops keurmerk

Topdrinks is gecertificeerd met het Trusted Shops keurmerk, wat inhoudt dat je gebruik kunt maken van de Trusted Shops kopersbescherming. Dit betekent dat je aankopen zijn verzekerd tot €100. Je kan hier bijvoorbeeld gebruik van maken als jouw bestelling niet is aangekomen of als je geen geld hebt teruggekregen. Als je nog geen geregistreerde gebruiker van Trusted Shops bent, kun je direct na het plaatsen van de bestelling op onze website beslissen of je de aankoop tot € 100 gratis wil verzekeren. Of je hebt de mogelijkheid om voor een Trusted Shops-lidmaatschap PLUS te kiezen waarmee je voor een jaar verzekerd bent voor al je aankopen tot € 20.000. Dit geldt ook voor alle andere shops die aangesloten zijn bij Trusted Shops. Voor meer informatie over het Trusted Shops keurmerk en de kopersbescherming verwijzen wij je naar de website van Trusted Shops.

Klantenservice

Service staat bij Topdrinks hoog in het vaandel. Ons team en onze partners zullen er altijd alles aan doen om je de beste service en kwaliteitsproducten te leveren.