Verzending Topdrinks

Bezorging

Bezorging vindt uitsluitend plaats op werkdagen tussen 17:00 en 20:00 uur. Wij streven ernaar jouw bestelling binnen de opgegeven termijn te leveren. Het kan helaas voorkomen dat door drukte bij onze verzendpartner je bestelling te laat wordt geleverd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen bij onze partner. Wil je informatie over de status van jouw pakket? Neem dan contact met ons op via telefoon (+ 31 858 082 155) of per e-mail (info@topdrinks.be).

Verzendkosten

Voor bestellingen onder de € 150,- betaal je € 6,95 verzendkosten per bestelling. Bij bestellingen boven de € 150,- is verzending gratis!

Verzendpartner

Wij maken gebruik van DPD. Wanneer je bestelling is ontvangen door DPD, ontvang je middels e-mail de Track & Trace en de verwachte leverdatum. Middels de Track & Trace word je constant op de hoogte gehouden van de laatste informatie over de bezorging. 

Verzendgebied

Wij leveren in heel België. Leveringen in het buitenland zijn op dit moment niet mogelijk via topdrinks.be maar wel via onze buitenlandse lokale vestigingen, voor leveringen in:

Bij Topdrinks zorgen we ervoor dat jouw kostbare en breekbare flessen veilig worden verzonden. Soms kan het gebeuren dat jouw bestelling in meerdere dozen wordt bezorgd en dat er een dag tussen de leveringen zit. Onze excuses voor het eventuele ongemak. We streven ernaar om jouw bestelling snel en veilig bij je thuis te bezorgen, met behoud van de productkwaliteit.