Grain

24 producten

Van hoog naar laag sorteren

24 results

24 producten(en)

Met een grain whisky praten we over de basis der whisky’s. Distilleerderijen hebben absolute vrijheid bij het maken van grain whisky’s wat tot unieke combinaties kan leiden. Afkomstig uit ‘s werelds bekendste whiskylanden, van Schotland tot Japan.

Bestel grain whisky bij Topdrinks en geniet van een exclusief en breed aanbod aan grain whisky’s. Onze producten worden de volgende dag bezorgd wanneer je voor 22:30 uur besteld. En het wordt discreet en veilig afgeleverd!

Voordelen van grain whisky online bestellen bij Topdrinks

Ben je geïnteresseerd in een grain whisky? Neem dan de tijd om ons aanbod door te nemen. Je zult een divers portfolio aan grain whisky’s vinden, vanuit verschillende voorname whisky landen.

Omdat grain whisky’s in opkomst zijn, groeit het aanbod ontzettend snel. Topdrinks zet zich in om het aanbod wekelijks uit te breiden. Daarnaast kunnen wij scherpe prijzen realiseren voor ons gehele assortiment.

Om je zoektocht zo gemakkelijk mogelijk te maken voorzien wij onze grain whisky’s van een smaakprofiel beschrijving. Zo kan je verscheidene producten met elkaar vergelijken en de fles bestellen die bij jouw behoeftes past.

Alles over grain whisky

Zoals gezegd is grain whisky in een whisky variant in opkomst. Ze bestonden al veel langer, maar kregen niet de aandacht die ze verdienden. Sterker nog: grain whisky’s maken het overgrote deel van alle wereldwijde whisky’s. Ze worden veelal gebruikt in het maken van blended whisky’s.

Nu begint het bottelen van grain whisky’s meer aandacht te krijgen. Er worden steeds meer nieuwe merken ontdekt terwijl het drinken van grain whisky’s ook meer bekendheid krijgt. 

Om deze nieuwe soort beter te begrijpen, beschrijven we een aantal facetten rondom grain whisky. 

Hoe wordt grain whisky gemaakt?

Bij grain whisky gelden er minder strengere regels. Het is in principe een whisky waarbij meerdere granen worden gebruikt. Dit in tegenstelling tot malt whisky, waarbij enkel gemout gerst wordt gebruikt. Het zorgt voor een lichtere en minder uitgesproken smaak. Hetzelfde geldt voor bourbon, waarbij het gebruik van maïs verplicht is.

Waar wordt een grain whisky dan wel van gemaakt? Dat is het mooie eraan. Het kan van alle granen worden gemaakt. Denk aan tarwe, gerst, maïs, rogge of haver.

Welke grain whisky past bij mij?

Kies voor een grain whisky met rogge als je op zoek bent naar een droge en fruitige smaak. Toch op zoek naar wat meer zoetheid? Een whisky met veel maïs accenten neigt meer naar de warme en zoete kant.

Ben je op zoek naar een meer uitgesproken grain whisky? Ga dan eens kijken bij single grain whisky’s. Het woordje single dat erbij toegevoegd is, staat voor het aantal distilleerderijen. Een single malt grain whisky is dus een blend van grain whisky’s uit een enkele distilleerderij.

Het voordeel hiervan is dat je de stijl van de distilleerderij terug zult proeven. Een distilleerderij dicht bij zee zal een ziltige smaak hebben terwijl eentje bij een frisse natuurbron een lichtere smaak zal hebben.

Grain whisky aanbiedingen bij Topdrinks

Bij Topdrinks profiteer je van scherpe en voordelige prijzen. Wij proberen onze producten zo scherp mogelijk te prijzen. Daarbovenop zijn er periodiek verschillende kortingsacties bij onze favoriete merken en producten. Dus houd de aanbiedingen pagina goed in de gaten voor de laatste acties! 

Verzending van jouw online grain whisky bestelling

Bij Topdrinks vinden we het belangrijk dat jouw pakketje discreet en veilig wordt afgeleverd. Daarom werken wij nauw samen met PostNL, zodat jouw pakketje altijd van een Track & Trace code wordt voorzien. 

Wij verpakken onze pakketjes met de juiste materialen om ervoor te zorgen dat de producten niet beschadigd worden geleverd. Zo is ons breukpercentage tijdens levering slechts 0,05%. En het allermooiste? Voor 22:30 uur besteld? Morgen in huis!