1800 Cristalino Anejo 70cl

Country Of Origin Mexico
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 35 %
Ervaar het toppunt van vakmanschap met 1800 Cristalino Anejo 70cl. Deze uitzonderlijke tequila, geproduceerd door het gerenommeerde merk 1800 Tequila in Jalisco, Mexico, biedt een complex smaakprofiel met tonen van vanille, karamel en honing. Het unieke filtratieproces en de traditionele productiemethoden zorgen voor een zachte en fascinerende...
Op voorraad
€ 56,95
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Over 1800 Cristalino Anejo 70cl

1800 Cristalino Anejo 70cl is een opmerkelijke tequila die de essentie van vakmanschap en kwaliteit belichaamt. Deze tequila wordt geproduceerd door het gerenommeerde merk 1800 Tequila, dat een reputatie heeft voor het produceren van uitzonderlijke sterke dranken.

Gemaakt in Jalisco, Mexico

De productie van 1800 Cristalino Anejo vindt plaats in Jalisco, Mexico, een regio die bekend staat om zijn rijke tequila-erfenis. De agave die wordt gebruikt voor de productie van deze sterke drank is afkomstig van de blauwe agavevelden rondom de stad Tequila, waardoor het een authentiek Mexicaans karakter heeft.

Smaak en aroma

Wat de smaak betreft, biedt 1800 Cristalino Anejo een complex en verfijnd smaakprofiel. Het heeft tonen van vanille, karamel en honing, die harmonieus samengaan met de natuurlijke zoetheid van de agave. Het rijpingsproces draagt bij aan de zachtheid, waardoor het een genot is om van te genieten.

Het aroma van 1800 Cristalino Anejo is net zo betoverend. Als je een vleugje neemt, word je begroet met hints van geroosterd eikenhout en kruiden, die diepte en complexiteit toevoegen aan de algehele ervaring. De geur is uitnodigend en verleidelijk, en vormt het begin van een verrukkelijke proefreis.

Fascinerend feit: Uniek filtratieproces

Een interessant feit over deze gedistilleerde drank is dat het een uniek filtratieproces ondergaat na rijping in eikenhouten vaten. Bij dit proces wordt houtskool gefilterd, wat resulteert in een kristalhelder uiterlijk terwijl de rijke smaken die door het hout worden afgegeven, behouden blijven. Deze techniek geeft 1800 Cristalino Anejo zijn naam en onderscheidende karakter.

Traditionele productiemethoden

De productie van 1800 Cristalino Anejo volgt traditionele methoden gecombineerd met moderne technieken. De blauwe agaveplanten worden zorgvuldig geselecteerd en met de hand geoogst voordat ze worden geroosterd in kleiovens. Het gewonnen sap wordt vervolgens gefermenteerd en dubbel gedistilleerd om zuiverheid en balans te bereiken. Tot slot wordt de tequila gerijpt in eikenhouten vaten om zijn rijke smaken en zachte textuur te ontwikkelen.

Eigenschappen
SKU L-56-848-00
Merk 1800
Alcoholpercentage 35 %
Type gedistilleerde drank Tequila
Land van herkomst Mexico
Inhoud 0.7 l
Type drank Gedistilleerd
EAN Barcode 7501035013483

1800 1800 Cristalino Anejo 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten