24 Days Of Rum Blue Edition + 2 Glasses 48cl

Country Of Origin Denemarken
Weight Unit Amount 0.48 l
Alcohol Percentage 42.5 %
Dit jaar heeft 24 Days of Rum een nieuwe kalender uitgebracht, maar deze keer voor het avontuurlijke type. Wat er precies in deze geschenkdoos zit weten we nog niet, het enige wat we erover kunnen vertellen is gebaseerd op hints en verwachtingen vanuit de vorige kalender. Het zal een ontdekkingsreis worden van smaken en vooral heel veel rum....
Op voorraad
€ 83,95
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Klanten waarderen ons met uitstekend
Voeg toe aan verlanglijst

De kalender bevat in totaal 24 rums van verschillende distilleerderijen over de hele wereld. Iedere dag van december kun je bij de rum middels de QR code de bijbehorende informatie opzoeken, denk hierbij aan de productie, de fles en de smaken. De kalender bevat 24 flesjes van 2 cl en 2 rumglazen. Durf jij het avontuur aan te gaan?

Nieuwe dag nieuwe rum

Elke dag een andere rum, met andere smaken, van verschillende plekken in de wereld, verschillende leeftijden en verschillende productiewijzen.

Lager percentage dan vorig jaar

Het gemiddelde percentage van de kalender dit jaar is 43%, een paar percentages lager dan die van vorig jaar. Deze kalender is een aanrader als je voorkeur uitgaat naar een lichtere rum, daarnaast is het een aanrader voor de beginnende rum drinker. Een lager alcoholpercentage betekent meestal dat de rum makkelijker te drinken is.

24 unieke rums

Om iedereen dit jaar net zo goed te verassen als vorig jaar heeft 24 Days of Rum wederom 24 unieke rums uitgezocht. Geen zorgen, de kwaliteit en diversiteit zou net zo van belang zijn als vorig jaar!

Eigenschappen
SKU L-61-012-00
Merk The Original Rum Calender
Aanbiedingsprijs € 83,95
Alcoholpercentage 42.5 %
Inclusief GiftBox Nee
Land van herkomst Denemarken
Inhoud 0.48 l
Type drank Rum
EAN Barcode 5712718007824

The Original Rum Calender 24 Days Of Rum Blue Edition + 2 Glasses 48cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten