Bacardi Gran Reserva Especial 16 Years Limited Edition 1ltr

Country Of Origin Puerto Rico
Weight Unit Amount 1 l
Alcohol Percentage 40 %
Bacardi Gran Reserva Especial 16 Years Limited Edi is een premium, limited edition rum van een gerespecteerd merk. Gerijpt voor 16 jaar, heeft het een zachte smaak met tonen van karamel, vanille en eikenhout, en een rijke, warme geur met hints van gedroogd fruit en...
Uitverkocht

Stuur mij een e-mail wanneer het weer op voorraad is.

Schrijf je in
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Met Gratis Glas
Voeg toe aan verlanglijst

Bacardi Gran Reserva Especial 16 Years Limited Edi

Over Bacardi

Bacardi is een bekend en gerespecteerd merk in de wereld van rum. Bacardi Gran Reserva Especial 16 Years Limited Edi is een van hun premium aanbiedingen. Deze rum wordt 16 jaar lang gerijpt, wat het een rijk en complex smaakprofiel geeft.

De Plaats Waar Het Wordt Gemaakt

Bacardi produceert al sinds 1862 rum en is gevestigd in Puerto Rico. Ze hebben een lange en roemrijke geschiedenis en hun rums worden over de hele wereld genoten. Bacardi Gran Reserva Especial 16 Years Limited Edi wordt in kleine batches geproduceerd in hun distilleerderij op Puerto Rico.

Smaak en Geur

Deze Donkere & Gouden Rum heeft een zachte smaak met tonen van karamel, vanille en eikenhout. Het heeft een lichtzoete afdronk die niet overheersend is. Het rijpingsproces geeft deze rum een uniek karakter dat hem onderscheidt van andere rums op de markt.

De geur van Bacardi Gran Reserva Especial 16 Years Limited Edi is net zo indrukwekkend als zijn smaak. Het heeft een rijke, warme geur met hints van gedroogd fruit, specerijen en hout. De geur alleen al is genoeg om elke rumliefhebber uit te nodigen om een slokje te nemen.

Leuke Feitjes

Een leuk feitje over deze Donkere & Gouden Rum is dat hij slechts in beperkte hoeveelheden verkrijgbaar is. Dit maakt hem een zeldzame en gewilde drank onder verzamelaars en liefhebbers. Een ander interessant feit is dat Bacardi gebruik maakt van een eigen blend van giststammen in hun fermentatieproces, wat hun rums een uniek smaakprofiel geeft.

Productieproces

Het productieproces voor Bacardi Gran Reserva Especial 16 Years Limited Edi begint met melasse, die wordt gefermenteerd met behulp van Bacardi's eigen giststammen. De resulterende was wordt vervolgens meerdere keren gedistilleerd om een schone, heldere spirit te creëren. Tot slot wordt de rum 16 jaar lang gerijpt in zorgvuldig geselecteerde eikenhouten vaten voordat hij gebotteld en over de hele wereld verscheept wordt.

Eigenschappen
SKU L-50-719-00
Merk Bacardi
Alcoholpercentage 40 %
Product Highlight Label Met Gratis Glas
Land van herkomst Puerto Rico
Inhoud 1 l
Type drank Rum
EAN Barcode 7610113008324

Bacardi Bacardi Gran Reserva Especial 16 Years Limited Edition 1ltr

beoordelingen

Ontdek meer soorten