Bokma Jong Vierkant 1ltr

Country Of Origin Nederland
Weight Unit Amount 1 Liter
Alcohol Percentage 35 %
Beleef de exquise smaak van Bokma Jong Vierkant 1ltr, een gerenommeerde gedistilleerde drank die met precisie en expertise is gemaakt. Met zijn gladde en goed afgeronde profiel, hints van plantaardige ingrediënten en delicate zoetheid, laat elke slok een onvergetelijke indruk achter op je gehemelte. Gemaakt in het hart van Nederland door een van de oudste distilleerderijen, belichaamt Bokma traditie, kwaliteit en de kunst van het... Toon meer
Op voorraad
€ 23,95
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Over Bokma Jong Vierkant 1ltr

Bokma Jong Vierkant 1ltr is een gerenommeerde gedistilleerde drank die een unieke en exquise smaakervaring biedt. Gemaakt met precisie en expertise, is het een waar juweeltje onder de liefhebbers van gedistilleerde dranken.

Het merk en de plaats van herkomst

Het merk Bokma heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1826 en is daarmee een van de oudste distilleerderijen van Nederland. Met bijna twee eeuwen traditie heeft Bokma de kunst van het distilleren geperfectioneerd, waardoor elke fles van uitzonderlijke kwaliteit is.

Bokma Jong Vierkant 1ltr wordt gemaakt in het hart van Nederland, waar de distilleerderij is gevestigd. Deze regio staat bekend om zijn lange traditie in het produceren van gedistilleerde dranken van hoge kwaliteit. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, gecombineerd met de expertise die generaties lang is doorgegeven, dragen bij aan het onderscheidende karakter van deze spirit.

Smaak- en aromaprofiel

Wat de smaak betreft, weet Bokma Jong Vierkant 1ltr het gehemelte te betoveren met zijn harmonieuze mix van smaken. Het heeft een zacht en goed afgerond profiel, met hints van plantaardige ingrediënten en een delicate zoetheid. Elke slok onthult lagen van complexiteit en laat een onvergetelijke indruk achter op de smaakpapillen.

Het aroma van Bokma Jong Vierkant 1ltr is al even boeiend. De zorgvuldig samengestelde mix verspreidt verleidelijke tonen van jeneverbessen en andere plantaardige ingrediënten, waardoor een uitnodigend en aromatisch boeket ontstaat.

Leuke feiten en productieproces

Wat leuke weetjes betreft: Bokma was een van de eerste distilleerderijen die vierkante flessen introduceerde. Dit opvallende ontwerp onderscheidt Bokma niet alleen visueel, maar helpt ook de integriteit van de gedistilleerde drank te behouden door blootstelling aan licht te minimaliseren.

Het productieproces omvat minutieuze aandacht voor details. Beginnend met zorgvuldig geselecteerde granen en botanische ingrediënten, ondergaat Bokma Jong Vierkant 1ltr een nauwkeurig distillatieproces om ervoor te zorgen dat de gewenste smaak- en aromaprofielen worden bereikt. Het resultaat is een spirit die het vakmanschap en de toewijding van de Bokma distilleerderij belichaamt.

Eigenschappen
SKU L-05-202-00
Merk Bokma
Alcoholpercentage 35 %
Type drank Jenever
Land van herkomst Nederland
Inhoud 1 Liter
Type drank Gedistilleerd
EAN Barcode 8716000014313

Bokma Bokma Jong Vierkant 1ltr

beoordelingen

Ontdek meer soorten