Havana Club

Havana Club Anejo 3 Anos 70cl

Country Of Origin Cuba
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 40 %
De beste rum voor je cocktails is Havana Club Anejo 3 Anos. Maak de lekkerste Mojito's of Daiguiri's met deze witte rum van hoge kwaliteit. Er zijn zoveel cocktails die op witte rum zijn gebaseerd, dat de mogelijkheden eindeloos zijn.
Op voorraad
€ 20,95
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Met Havana Club Anejo 3 Anos haal je een ontzettend zachte en smaakvolle witte rum in huis. Je proeft de zorgvuldigheid in elke slok, waardoor de rum ook uitstekend is om puur te drinken. Je proeft geen scherpe smaak zoals bij veel andere rum-producten. Het geheim hierachter zit in de eerlijke productie.

Het gebruikte suikerriet wordt lokaal geproduceerd. Vervolgens wordt alles in de eigen fabriek gefermenteerd, gedistilleerd in 2 jaar gerijpt in houten vaten. Het derde jaar worden de beste rums gecombineerd in een blend dat vervolgens een jaar samen rijpt.

Bij Havana Club werken ze dag en nacht om de Cubaanse eer hoog te houden. Na de Cubaanse revolutie was Havana Club de enige rum producent die elders in de wereld verkrijgbaar was. Dit uithangbord hebben ze met trots gedragen.

Eigenschappen
SKU L-17-310-00
Merk Havana Club
Alcoholpercentage 40 %
Land van herkomst Cuba
Inhoud 0.7 Liter
Type drank Rum
EAN Barcode 8501110080231

Havana Club Havana Club Anejo 3 Anos 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten