Jack Daniel's Honey 1ltr

33,95 €
Op voorraad
SKU
10775
Vandaag besteld binnen 2 dagen geleverd
Gratis verzending vanaf €100
Achteraf betalen met Klarna
Klanten waarderen ons met uitstekend

Product Omschrijving

Amerikaanse whiskey met een zoete smaak erover. Jack Daniel’s Honey is een perfect opstapje als je de originele Jack Daniel’s nog te sterk vindt. Het vormt een combinatie van zachte honing likeur met Jack Daniel’s Tennessee whiskey. Zo goed als alle Tennessee whiskey komt uit het dorpje Lynchburg, Tennessee.

 

Door de toevoeging van zoete honing, is Jack Daniel’s Honey prima puur te drinken. Met een beetje ijs (on the rocks) zal het geheel nog zachter worden. Er zit 35% alcohol in de whiskey likeur. Je kan het kopen in 5 cl, 70 cl en 100 cl flessen.

Jack Daniel’s Honey is ook geschikt voor een cocktail. Voeg een 1 shot van de whiskey likeur samen met 1 shot tequila. Doe daar 2 shots appelsap bij en top het af met ginger ale. Vergeet het geheel niet te schudden. Serveer in een long drink glas met ijs.

Sinds 1866 gebruikt de Jack Daniel’s distillery de unieke methode van ‘charcoal mellowing’. De vers gestookte whisky wordt door houtskool heen gedruppeld, om op smaak gebracht te worden. Daarna wordt het distillaat alsnog op vaten gelegd. Dit vormt de basis voor Jack Daniel’s Honey. Daarna wordt het samengevoegd met een honing likeur vanuit Louisville, Kentucky.

Meer informatie
Category Whisky Likeur
Brand Jack Daniel's
Volume 1 liter
Alcohol % 35.00 %
Country of origin Verenigde Staten
SKU 10775
Ean 5099873046968

Reviews 

Jack Daniel's Honey 1ltr