Jack Daniel's Single Barrel 100 Proof 70cl

Country Of Origin Verenigde Staten
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 50 %
Jack Daniel's Single Barrel Select 100 Proof komt van geselecteerde vaten met uitzonderlijke kwaliteit. Omdat deze vaten dermate goede Tennessee whiskey geven, hoeft de Jack Daniel's niet geblend te worden. Whiskey op zijn puurste vorm. De 100 Proof variant heeft een alcoholpercentage van... Toon meer
Op voorraad
€ 48,95
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Geen twee vaten zijn identiek qua kleur, aroma en smaak. Door de verschillende ligging in de bovenste verdiepingen van de pakhuizen, de rijpingstijd en de eigenheid van het witte eikenhout, ontwikkelt elk vat een uniek karakter.

Pas na een strenge selectie door de Master Distiller, Jeff Arnett, en zijn proeversteam, worden de beste vaten (minder dan 1%) geselecteerd om Single Barrel te worden. Dat maakt de Single Barrel Select zo exclusief.

Na de rijping wordt de geselecteerde Tennessee whiskey rechtstreeks uit een vat gebotteld, wat de flessen een unieke persoonlijkheid geeft. Op elk etiket staat het nummer van het vat van herkomst en de botteldatum, waardoor het een onderscheidend karakter krijgt.

Eigenschappen
SKU L-06-529-00
Merk Jack Daniel's
Alcoholpercentage 50 %
Type drank Whisky
Type whisky Tennessee
Land van herkomst Verenigde Staten
Inhoud 0.7 Liter
EAN Barcode 5099873006061

Jack Daniel's Jack Daniel's Single Barrel 100 Proof 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten