Jack Daniel's Single Barrel 100 Proof + GB 70cl

48,95 €
Op voorraad
SKU
10781
Vandaag besteld binnen 2 dagen geleverd
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Klanten waarderen ons met uitstekend

Product Omschrijving

Jack Daniel's Single Barrel Select 100 Proof komt van geselecteerde vaten met uitzonderlijke kwaliteit. Omdat deze vaten dermate goede Tennessee whiskey geven, hoeft de Jack Daniel's niet geblend te worden. Whiskey op zijn puurste vorm. De 100 Proof variant heeft een alcoholpercentage van 50%.

 

Geen twee vaten zijn identiek qua kleur, aroma en smaak. Door de verschillende ligging in de bovenste verdiepingen van de pakhuizen, de rijpingstijd en de eigenheid van het witte eikenhout, ontwikkelt elk vat een uniek karakter.

Pas na een strenge selectie door de Master Distiller, Jeff Arnett, en zijn proeversteam, worden de beste vaten (minder dan 1%) geselecteerd om Single Barrel te worden. Dat maakt de Single Barrel Select zo exclusief.

Na de rijping wordt de geselecteerde Tennessee whiskey rechtstreeks uit een vat gebotteld, wat de flessen een unieke persoonlijkheid geeft. Op elk etiket staat het nummer van het vat van herkomst en de botteldatum, waardoor het een onderscheidend karakter krijgt.

Meer informatie
Category Tennessee Whiskey
Brand Jack Daniel's
Volume 0.70 liter
Alcohol % 50.00 %
Country of origin Verenigde Staten
SKU 10781
Ean 5099873006061

Reviews 

Jack Daniel's Single Barrel 100 Proof + GB 70cl