Loopuyt Dry Gin 70cl

Country Of Origin Nederland
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 45.1 %
Loopuyt Dry Gin 70cl is een premium gin vervaardigd met precisie en oog voor detail. Het complexe smaakprofiel omvat tonen van jeneverbes, citrus en koriander, terwijl de kenmerkende geur hints van verse kruiden en specerijen heeft. Gemaakt door Loopuyt, een familie gepassioneerde distilleerders met meer dan 300 jaar ervaring, is deze gin een must-try voor elke gin...
Op voorraad
€ 38,95
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Klanten waarderen ons met uitstekend
Voeg toe aan verlanglijst

Loopuyt Dry Gin 70cl: Een Premium Gin uit Schiedam

Loopuyt Dry Gin 70cl is een premium gin geproduceerd door Loopuyt, een Nederlandse Distillery gevestigd in de stad Schiedam. Het merk is opgericht door een familie van gepassioneerde distilleerders die hun ambacht al meer dan 300 jaar verfijnen.

De Geboorteplaats van Genever

Schiedam, waar Loopuyt Dry Gin wordt gemaakt, staat bekend als de "Geneverhoofdstad van de wereld". Deze kleine stad heeft een lange geschiedenis van het produceren van hoogwaardige sterke dranken, en Loopuyt is daarop geen uitzondering. De Distillery gebruikt alleen de beste botanicals afkomstig van over de hele wereld om hun kenmerkende gin te creëren.

Een Complex Smaakprofiel

Wat betreft smaak wordt Loopuyt Dry Gin gekenmerkt door zijn complexe smaakprofiel. In Het geurprofiel zult u tonen van jeneverbes, citrus en koriander detecteren. Op de tong ervaart u een soepele en goed uitgebalanceerde mix van botanicals die angelicawortel, kardemom en zoethout bevat.

Een Kenmerkende Geur

Naast zijn heerlijke smaak heeft Loopuyt Dry Gin ook een kenmerkende geur. De geur is fris en kruidig, met hints van citrus en specerijen die het een ideale keuze maken voor cocktails of om puur te drinken.

Weetjes over Loopuyt Dry Gin

Als u geïnteresseerd bent in leuke weetjes over Loopuyt Dry Gin, dan zou u willen weten dat het in 2017 een gouden medaille heeft gewonnen op de prestigieuze San Francisco World Spirits Competition. Bovendien is het iconische flesontwerp van het merk geïnspireerd op antieke apothekersflessen die worden gebruikt bij traditionele ginproductie.

Precisie en Aandacht voor Detail

Tenslotte besteedt Loopuyt veel zorg aan elk aspect van het productieproces. Van het sourcen van de hoogste kwaliteit botanicals tot het gebruik van een langzame distillatiemethode die zorgt voor maximale smaakextractie, deze gin wordt met precisie en aandacht voor detail vervaardigd.

Eigenschappen
SKU L-10-163-00
Merk Loopuyt
Alcoholpercentage 45.1 %
Smaakprofiel Gin Jeneverbes
Land van herkomst Nederland
Inhoud 0.7 l
Type drank Gin
EAN Barcode 8710631119171

Loopuyt Loopuyt Dry Gin 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten