O'Donnel Moonshine High Proof 100 Proof 70cl

Country Of Origin Duitsland
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 50 %
Ervaar de brutaliteit van O'Donnell Moonshine "High Proof 100 Proof," een Duitse whisky met een rebelse geest. Geniet van de rijke mix van karamel, vanille en kruiden met een zachte, volle afdronk. Gemaakt met behulp van traditionele methoden, het is een knipoog naar het verleden met moderne...
Op voorraad
Special Price € 32,95 Normale prijs € 33,95
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Klanten waarderen ons met uitstekend
Voeg toe aan verlanglijst
Duik in de robuuste wereld van O'Donnell Moonshine "High Proof 100 Proof," een onderscheidende geest die voortkomt uit de legendarische traditie van Duits vakmanschap. Deze unieke whisky boeit niet alleen door zijn kracht, maar ook door zijn verwijzing naar de historische wortels van moonshine, op maat gemaakt voor de moderne kenner.

Het merk

O'Donnell Moonshine brengt een vleugje rebelse geest naar de traditionele whisky scene. Geïnspireerd door de illegale likeuren uit het tijdperk van de Drooglegging, combineert dit Duitse merk aloude distilleertechnieken met een flair voor innovatie en presentatie. Hun "High Proof 100 Proof" is een bewijs van hun inzet voor kwaliteit en authenticiteit bij het creëren van ongeëvenaarde sterke dranken.

Smaak en aroma

De ervaring van O'Donnell Moonshine "High Proof 100 Proof" begint met een gedurfd aroma van geroosterde granen en houtrook, die het gehemelte uitnodigt in een complexe symfonie van smaken. Elke slok onthult lagen van karamel, vanille, en een vleugje kruiden, culminerend in een warme, volle afdronk die resoneert met de essentie van puur vakmanschap.

Leuk weetje

Desondanks de naam en het hoge bewijsniveau, is deze moonshine gemaakt met behulp van moderne distilleertechnologieën in combinatie met traditionele methoden, waardoor zowel een intense smaak als zachtheid wordt gegarandeerd. Het is een knipoog naar het verleden met een smaak die resoneert in het heden.

Productieproces

O'Donnell Moonshine "High Proof 100 Proof" ondergaat een nauwgezet productieproces. Het begint met zorgvuldig geselecteerde granen die worden gemalen, gepureerd en vervolgens gefermenteerd onder gecontroleerde omstandigheden om maximale smaakextractie te garanderen. Daarna volgt distillatie in koperen distilleerketels, waar het wordt verfijnd om een hoog alcoholpercentage te bereiken zonder afbreuk te doen aan zachtheid of smaak. Ten slotte wordt het kort gerijpt om het rijke smaakprofiel te perfectioneren voordat het wordt gebotteld.

Met zijn diepe wortels in de geschiedenis en zijn ogen gericht op kwaliteit, O'Donnell Moonshine "High Proof 100 Proof" is meer dan alleen een whisky - het is een ervaring om van te genieten.
Eigenschappen
SKU L-61-924-00
Merk O'Donnell Moonshine
Aanbiedingsprijs € 32,95
Alcoholpercentage 50 %
Inclusief GiftBox Nee
Regio Duitsland
Type drank Whisky
Type whisky Moonshine
Land van herkomst Duitsland
Inhoud 0.7 Liter
EAN Barcode 4251790820149

O'Donnell Moonshine O'Donnel Moonshine High Proof 100 Proof 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten