Pacharan Zoco 1ltr

Country Of Origin Spanje
Weight Unit Amount 1 l
Alcohol Percentage 25 %
Ervaar de unieke smaak en aroma van Pacharan Zoco, een Gin Likeuren gemaakt met traditionele methoden in Navarra, Spanje. Deze verfijnde drank is een perfecte balans tussen bitter en zoet, verrijkt met fruitige ondertonen die het doen opvallen tussen de rest. Probeer het vandaag nog in zijn...
Uitverkocht

Stuur mij een e-mail wanneer het weer op voorraad is.

Schrijf je in
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Klanten waarderen ons met uitstekend
Voeg toe aan verlanglijst

Pacharan Zoco: Een Unieke Gin Likeuren

Pacharan Zoco is een bekend merk van Gin Likeuren dat de laatste jaren aan populariteit wint. Deze verfijnde en unieke drank wordt gemaakt in Navarra, Spanje, waar de natuurlijke schoonheid en traditie de productie hebben geïnspireerd.

Een Perfecte Balans tussen Bitter en Zoet

Deze Gin Likeuren heeft een onderscheidende smaak die het onderscheidt van andere dranken op de markt. De smaak van Pacharan Zoco is een perfecte balans tussen bitter en zoet, verrijkt met fruitige ondertonen. Het wordt gemaakt door sleedoornbessen te macereren in anijs voor enkele maanden, wat het zijn kenmerkende rode kleur en unieke smaak geeft.

Heerlijk Aroma

Het aroma van deze Gin Likeuren is heerlijk en verfrissend, met hints van wilde vruchten en kruiden die je elke slok wilt laten proeven. De geur draagt ook een lichte anijstoets die perfect in evenwicht is met de fruitigheid van de drank.

Leuke Feiten en Traditionele Productie

Een leuk feit over Pacharan Zoco is dat het in de 19e eeuw voor het eerst werd gemaakt door monniken die in de regio woonden. Ze ontwikkelden een recept dat sleedoornbessen en anijs bevatte, waarvan ze dachten dat het geneeskrachtige eigenschappen had. Tegenwoordig wordt het nog steeds geproduceerd met behulp van traditionele methoden die van generatie op generatie zijn doorgegeven.

Het Productieproces

Het productieproces van Pacharan Zoco begint met het selecteren van de beste kwaliteit sleedoornbessen die vervolgens worden gewassen en gedroogd voordat ze enkele maanden in anijs worden gemacereerd. Het mengsel wordt vervolgens gefilterd, gebotteld en nog enkele maanden laten rusten voordat het kan worden geconsumeerd.

Eigenschappen
SKU L-05-027-00
Merk Pacharan Zoco
Alcoholpercentage 25 %
Inclusief GiftBox Nee
Land van herkomst Spanje
Inhoud 1 l
Type drank Likeuren
EAN Barcode 8410614001003

Pacharan Zoco Pacharan Zoco 1ltr

beoordelingen

Ontdek meer soorten