Relicario Peated Finish 70cl

Country Of Origin Dominicaanse Republiek
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 40 %
Relicario Peated Finish + GB 70cl is een gelimiteerde premium rum met een unieke rokerige smaak en aroma. Gerijpt gedurende 12 jaar in Amerikaanse eikenhouten vaten die voorheen werden gebruikt voor het rijpen van geturfde Schotse whisky, heeft Relicario Peated Finish + GB 70cl gouden medailles gewonnen op de San Francisco World distillaats Competition en The Global Rum Masters in...
Uitverkocht

Stuur mij een e-mail wanneer het weer op voorraad is.

Schrijf je in
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Relicario Peated Finish + GB 70cl: Premium Rum met een unieke rokerige smaak

Het merk en de oorsprong van Relicario

Relicario is een premium rum merk dat afkomstig is uit de Dominicaanse Republiek. Het bedrijf is opgericht in 2017 en werd al snel populair vanwege hun unieke smaakprofielen en aandacht voor details in het productieproces.

De plaats van productie

Relicario Peated Finish + GB 70cl wordt gemaakt in het hart van de Dominicaanse Republiek, waar het klimaat en terroir de perfecte omstandigheden bieden voor het verbouwen van hoogwaardige suikerriet.

Smaakprofiel van Relicario Peated Finish + GB 70cl

De smaak van Relicario Peated Finish + GB 70cl is complex en gelaagd, met hints van vanille, karamel en rook. Het heeft een volle textuur die de tong bedekt en op de gehemelte blijft hangen. De rokerigheid is niet overweldigend, maar voegt eerder een subtiele diepte toe aan het algemene smaakprofiel.

Aromaprofiel van Relicario Peated Finish + GB 70cl

Het aroma van deze rum is even indrukwekkend. Wanneer je de fles voor het eerst opent, word je begroet met tonen van turfrook, gevolgd door hints van citrus en kruiden. Als je het in je glas schenkt, wordt het aroma meer uitgesproken en uitnodigend.

Leuke achtergrondinformatie over Relicario Peated Finish + GB 70cl

Leuke achtergrondinformatie over Relicario Peated Finish + GB 70cl zijn onder andere dat het in 2020 gouden medailles heeft gewonnen op zowel de San Francisco World Spirits Competition als The Global Rum Masters. Het is ook een limited edition release, waardoor het een must-have is voor verzamelaars en liefhebbers.

Productieproces van Relicario Peated Finish + GB 70cl

Om deze unieke rum te produceren, gebruikt Relicario alleen het beste suikerriet van lokale boeren die duurzame teeltpraktijken hanteren. Het suikerrietsap wordt gefermenteerd met natuurlijke gisten voordat het wordt gedistilleerd in koperen pot stills. De rum wordt vervolgens 12 jaar lang gerijpt in Amerikaanse eikenhouten vaten, waar het zijn kenmerkende rokerige afwerking ontwikkelt.

Eigenschappen
SKU L-11-247-00
Merk Relicario
Alcoholpercentage 40 %
Land van herkomst Dominicaanse Republiek
Inhoud 0.7 Liter
Type drank Rum
EAN Barcode 8438001407757

Relicario Relicario Peated Finish 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten