Ron Malteco 25 Years + 2 Glasses 70cl

Country Of Origin Panama
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 40 %
Geniet van de rijke en complexe smaak van Ron Malteco 25 Years + 2 Glasses 70cl, een premium Donkere & Gouden Rum uit Guatemala. Gerijpt voor 25 jaar in Amerikaanse eikenhouten vaten met behulp van de Solera-methode, heeft deze zachte en milde rum tonen van karamel, vanille en getoast eikenhout, aangevuld met hints van gedroogd fruit, chocolade en kruiden. Twee glazen zijn...
Uitverkocht

Stuur mij een e-mail wanneer het weer op voorraad is.

Schrijf je in
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Ron Malteco 25 Years + 2 Glasses 70cl: Premium Donkere & Gouden Rum uit Guatemala

Een Merk met een Reputatie van Topkwaliteit

Ron Malteco is al sinds de jaren '80 bekend als één van de beste producenten van hoge kwaliteit rum ter wereld. Het merk komt uit Retalhuleu, Guatemala, waar het klimaat en de grond ideaal zijn voor het verbouwen van suikerriet.

25 Jaar Gerijpt tot Perfectie

Deze Donkere & Gouden Rum heeft maar liefst 25 jaar gerijpt in Amerikaanse eikenhouten vaten, waardoor hij een zachte en unieke smaak heeft gekregen.

Een Rijke en Complexe Smaak

Deze Donkere & Gouden Rum heeft een rijke en complexe smaak die zelfs de meest kritische smaakpapillen zal bevallen. Je proeft tonen van karamel, vanille en getoast eikenhout, aangevuld met hints van gedroogd fruit, chocolade en kruiden. De geur is zoet en heeft een subtiele rokerigheid die onweerstaanbaar is.

Gemaakt met de Solera-methode

Een leuk weetje over Ron Malteco 25 Years + 2 Glasses 70cl: hij is gemaakt volgens de Solera-methode, een traditioneel proces dat gebruikt wordt om sherry te laten rijpen in Spanje. Dit houdt in dat rums van verschillende leeftijden worden gemengd om een consistente smaak te creëren. Het resultaat is een Donkere & Gouden Rum met een diepte en complexiteit aan smaken die je zelden vindt bij andere dranken.

Een Productieproces als Kunstwerk

Het productieproces van Ron Malteco 25 Years + 2 Glasses 70cl begint met het zorgvuldig selecteren van de beste suikerriet, dat vervolgens wordt geperst om de zoete sap eruit te halen. Het sap wordt vervolgens gefermenteerd en gedistilleerd tot er een heldere drank ontstaat, die tot wel 25 jaar mag rijpen in Amerikaanse eikenhouten vaten. Gedurende deze tijd neemt de rum de smaak en geur van het hout over, wat resulteert in een zachte en complexe drank die echt als kunstwerk beschouwd kan worden.

Eigenschappen
SKU L-55-509-00
Merk Malteco
Alcoholpercentage 40 %
Land van herkomst Panama
Inhoud 0.7 Liter
Type drank Rum
EAN Barcode 8009366300757

Malteco Ron Malteco 25 Years + 2 Glasses 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten