Brunswick Aces

Brunswick Aces Hearts 70cl

Country Of Origin Australië
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 40 %
Brunswick Aces Hearts 70cl is een non-alcoholische gin met een verfrissende smaak en heerlijk aroma. Het wordt geproduceerd met behulp van een uniek distillatieproces dat de alcohol verwijdert en tegelijkertijd de smaak en het aroma van de botanicals behoudt. Perfect voor mensen die willen genieten van alle voordelen van gin drinken zonder zich druk te maken over aangeschoten... Toon meer
Op voorraad
€ 35,50
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Brunswick Aces Hearts 70cl

Over het merk

Brunswick Aces Hearts 70cl is een non-alcoholische gin die wordt geproduceerd door Brunswick Aces, een Australisch merk dat gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige niet-alcoholische spirits.

Oorsprong

De gin wordt gemaakt in Melbourne, Australië, met behulp van een uniek distillatieproces dat de alcohol uit de drank verwijdert en tegelijkertijd de smaak en het aroma van de botanicals behoudt.

Smaak en Geur

Brunswick Aces Hearts heeft een subtiele maar complexe smaak die perfect is voor cocktails of om puur te drinken. Het heeft een verfrissende smaak die perfect is voor zomerse dagen en kan worden gemengd met tonic of andere mixers om een heerlijke cocktail te creëren. De gin heeft ook een heerlijk aroma dat zowel bloemig als kruidig is.

Leuke weetjes

Een leuk feitje over Brunswick Aces Hearts is dat het wordt geproduceerd met behulp van een vacuümdistillatieproces dat de smaken uit de botanicals haalt zonder de alcohol te behouden. Dit betekent dat je kunt genieten van alle voordelen van gin drinken zonder je druk te maken over aangeschoten raken!

Productieproces

Voor het produceren van deze gin gebruikt Brunswick Aces een vacuümdistillatieproces dat de smaken uit de botanicals haalt.

Eigenschappen
SKU L-53-879-00
Merk Brunswick Aces
Alcoholpercentage 40 %
Smaakprofiel Floraal
Land van herkomst Australië
Inhoud 0.7 Liter
Type drank Gin
EAN Barcode 9354085001058

Brunswick Aces Brunswick Aces Hearts 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten