Dik & Schil Bakkie Pleur Koffielikeur 50cl

Country Of Origin Nederland
Weight Unit Amount 0.5 Liter
Alcohol Percentage 20 %
Dik & Schil Bakkie Pleur Koffielikeur 50cl is een zachte en volle koffielikeur met een vleugje zoetigheid. Het heeft een intense koffiesmaak die wordt uitgebalanceerd door tonen van chocolade en karamel. Perfect om te mixen in cocktails of om alleen van te genieten als after-dinner...
Op voorraad
€ 20,95
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Dik & Schil Bakkie Pleur Koffielikeur 50cl

Een unieke likeur met een sterk karakter en een rijke smaak.

Achtergrond en historie van het merk

Dik & Schil, een Nederlands merk dat al meer dan honderd jaar in het vak zit. Ze staan bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap als het gaat om het produceren van hoogwaardige likeuren.

De plaats van productie

Gemaakt in Nederland, specifiek in de stad Amsterdam. Het merk is er trots op dat het al zijn ingrediënten betrekt van lokale boeren uit de omgeving, zodat alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten worden gebruikt in elke fles likeur.

Alles over de smaak

Een zachte en volle koffielikeur met een vleugje zoetheid. Het heeft een intense koffiesmaak die wordt uitgebalanceerd door tonen van chocolade en karamel. De unieke smaak is perfect om te mixen in cocktails of om alleen van te genieten als after-dinner drink.

Waar ruikt deze likeur naar?

Wanneer je een fles Dik & Schil Bakkie Pleur Koffielikeur 50cl opent, word je begroet met een sterke geur van vers gezette koffie. De geur alleen al doet je watertanden en bereidt je zintuigen voor op wat komen gaat.

Extra achtergrondsinformatie

De naam "Bakkie Pleur" betekent "kopje koffie". Deze naam weerspiegelt perfect de essentie van deze likeur, die geïnspireerd is op de traditionele Nederlandse koffiecultuur.

Hoe wordt het gemaakt?

Dik & Schil Bakkie Pleur Koffielikeur 50cl wordt geproduceerd volgens een traditioneel recept dat al generaties lang wordt doorgegeven. Het merk zorgt er met grote zorg voor dat elke fles likeur wordt gemaakt met dezelfde aandacht voor detail en vakmanschap als toen het merk begon. Dit proces omvat het zorgvuldig selecteren van de ingrediënten, het samen brouwen en infuseren ervan, en vervolgens het mengsel laten rijpen in de loop van de tijd.

Eigenschappen
SKU L-25-460-00
Merk Dik & Schil
Alcoholpercentage 20 %
Land van herkomst Nederland
Inhoud 0.5 Liter
Type drank Likeuren
EAN Barcode 8719326750453

Dik & Schil Dik & Schil Bakkie Pleur Koffielikeur 50cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten