Dingle 70cl

Country Of Origin Ierland
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 42.5 %
Ontdek de unieke smaak van Dingle 70cl, een premium Ierse gin gemaakt met lokaal gewonnen botanicals zoals lijsterbes, moerasmirte, meidoorn, heide en fuchsia bloemen. Elke kleine batch wordt met de hand zorgvuldig vervaardigd met behulp van traditionele distillatiemethoden voor een zachte en gebalanceerde smaak die zowel verfrissend als complex...
Uitverkocht

Stuur mij een e-mail wanneer het weer op voorraad is.

Schrijf je in
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Klanten waarderen ons met uitstekend
Voeg toe aan verlanglijst

Dingle 70cl Gin: Een Premium Ierse Gin

Dingle 70cl is een premium Ierse gin geproduceerd door de Dingle Distillery, gelegen aan de westkust van Ierland. Het merk werd opgericht in 2012 en heeft snel aan populariteit gewonnen onder gin-liefhebbers vanwege zijn unieke smaak en hoogwaardige ingrediënten.

Lokaal Gewonnen Botanicals voor een Zachte en Gebalanceerde Smaak

De gin wordt gemaakt met behulp van een combinatie van lokaal gewonnen botanicals, waaronder lijsterbes, moerasmirte, meidoorn, heide en fuchsia bloemen. Deze ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd en gemengd om een zachte en gebalanceerde smaak te creëren die zowel verfrissend als complex is.

Een Frisse en Knapperige Geur met Jeneverbessen als Highlight

Wanneer je een fles Dingle 70cl opent, zul je meteen de frisse en knapperige geur opmerken. De geur van jeneverbessen is prominent aanwezig, maar er zijn ook subtiele hints van citrus- en bloemige tonen die diepte toevoegen aan de algehele geur.

Kleine Batches, Hoge Kwaliteit

Een leuk feitje over Dingle Gin is dat de Distillery slechts kleine batches tegelijk produceert, wat hen in staat stelt zich te concentreren op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Elke batch wordt zorgvuldig met de hand gemaakt, zodat elke fles Dingle 70cl met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor detail wordt gemaakt.

Traditionele Distillatiemethode voor een Unieke Smaak

Om de gin te produceren, worden de botanicals 24 uur lang geweekt in pure graanspirit voordat ze worden gedistilleerd in een koperen pot still. Deze traditionele distillatiemethode helpt om de natuurlijke smaken en aroma's van de botanicals te behouden, wat resulteert in een gin die echt uniek is.

Eigenschappen
SKU L-54-046-00
Merk Dingle
Alcoholpercentage 42.5 %
Inclusief GiftBox Nee
Smaakprofiel Gin Kruidig
Land van herkomst Ierland
Inhoud 0.7 Liter
Type drank Gin
EAN Barcode 5391518565002

Dingle Dingle 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten