Firestarter Gin 70cl

Country Of Origin Moldavië
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 40 %
Firestarter Gin 70cl is een premium kwaliteit gin gemaakt met de grootste zorg en precisie. Het heeft een complex smaakprofiel dat zowel verfrissend als soepel is, gemaakt met een mix van negen botanicals, waaronder jeneverbessen, korianderzaadjes, engelwortel, citroenschil en orriswortel.Als je een fles Firestarter Gin opent, word je begroet met een prachtig aroma dat je zintuigen zal prikkelen. De geur is een mix van jeneverbes- en citrusnoten, met hints van koriander en...
Op voorraad
€ 23,95
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Klanten waarderen ons met uitstekend
Voeg toe aan verlanglijst

Firestarter Gin 70cl is een premium kwaliteit gin gemaakt met de grootste zorg en precisie. Deze gin wordt geproduceerd door het bedrijf Firestarter Spirits, gevestigd in Letland. Het merk heeft een goede reputatie opgebouwd voor het produceren van hoogwaardige dranken die niet alleen lekker zijn, maar ook uniek zijn.

De Distillery

De Distillery bevindt zich in het hart van Riga, Letland, waar het toegang heeft tot lokale botanicals en vers bronwater. De distilleerders gebruiken een traditionele koperen pot still om deze geweldige gin te maken, die in kleine batches wordt geproduceerd om consistentie en kwaliteit te garanderen.

Smaakprofiel

Firestarter Gin heeft een complex smaakprofiel dat zowel verfrissend als soepel is. Het is gemaakt met een mix van negen botanicals, waaronder jeneverbessen, korianderzaadjes, engelwortel, citroenschil en orriswortel. Het resultaat is een aromatische gin met tonen van citrus, kruiden en bloemige ondertonen.

Geurprofiel

Als je een fles Firestarter Gin opent, word je begroet met een prachtig aroma dat je zintuigen zal prikkelen. De geur is een mix van jeneverbes- en citrusnoten, met hints van koriander en engelwortel. Het is de perfecte geur om je enthousiast te maken over wat er in de fles zit.

Leuk weetje

Een leuk weetje over Firestarter Gin is dat het is gemaakt door twee jeugdvrienden die samen opgroeiden in Letland. Ze wilden een drankje creëren dat hun erfgoed vertegenwoordigde en tegelijkertijd aantrekkelijk was voor moderne smaken. Hun harde werk heeft zich uitbetaald, want Firestarter Gin heeft sinds de release talloze prijzen gewonnen.

Productieproces

Om Firestarter Gin te produceren, beginnen de distilleerders met het laten weken van de botanicals in neutrale graanalcohol gedurende 24 uur. Het mengsel wordt vervolgens gedistilleerd in de koperen pot still gedurende enkele uren, totdat de perfecte balans van smaken is bereikt. De resulterende vloeistof wordt vervolgens gemengd met vers bronwater voordat het met de hand wordt gebotteld en gelabeld.

Eigenschappen
SKU L-23-459-00
Merk Firestarter
Alcoholpercentage 40 %
Smaakprofiel Gin Jeneverbes
Land van herkomst Moldavië
Inhoud 0.7 Liter
Type drank Gin
EAN Barcode 9350823000000

Firestarter Firestarter Gin 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten