Hapusa Himalayan Dry Gin 70cl

Country Of Origin India
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 43 %
Ervaar de exotische smaken van India met Hapusa Himalayan Dry Gin 70cl. Gemaakt met lokaal geproduceerde botanicals, waaronder kurkuma en mango-gember, heeft deze premium gin een complexe smaak met tonen van koriander en citrusvruchten. Met zijn unieke aroma en soepele afdronk is het de perfecte toevoeging aan elke...
Uitverkocht

Stuur mij een e-mail wanneer het weer op voorraad is.

Schrijf je in
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Klanten waarderen ons met uitstekend
Voeg toe aan verlanglijst

Over Hapusa Himalayan Dry Gin 70cl

Hapusa Himalayan Dry Gin 70cl is een premium gin die de unieke en exotische smaken van India vertegenwoordigt. Hapusa, wat jeneverbes betekent in het Sanskriet, is een merk dat trots is op het produceren van hoogwaardige gin die de essentie van de diverse flora van India vastlegt.

Gemaakt in de uitlopers van de Himalaya

Deze gin wordt gemaakt in India, specifiek in de uitlopers van de Himalaya, waar de lucht fris en fris is. Het water dat wordt gebruikt om deze gin te produceren komt uit de Ganges rivier en wordt gefilterd door de Himalaya bergen, waardoor het een unieke smaak en aroma heeft.

Smaak en serveertips

De smaak van Hapusa Himalayan Dry Gin 70cl is complex en gelaagd, met tonen van koriander, den en citrusvruchten. Het heeft een soepele afdronk met een aangename nasmaak. Deze gin is het beste geserveerd met tonic water en een schijfje citroen of limoen.

Aroma van Hapusa Himalayan Dry Gin 70cl

Wanneer je een fles Hapusa Himalayan Dry Gin 70cl opent, zul je meteen de unieke geur ervan opmerken. Het heeft een frisse en kruidachtige geur die je meeneemt naar de uitlopers van de Himalaya. De jeneverbessen die worden gebruikt om deze gin te produceren, worden met de hand geplukt van wilde struiken die in deze regio groeien.

Leuke feitjes over Hapusa Himalayan Dry Gin 70cl

Leuk feitje: Hapusa Himalayan Dry Gin 70cl gebruikt alleen lokaal geproduceerde botanicals, waaronder kurkuma, mango-gember, kardemom, gondhoraj limoenen en amandelen. Deze unieke ingrediënten geven deze gin een authentiek Indiaas karakter dat het onderscheidt van andere gins op de markt.

Productieproces

Het productieproces voor Hapusa Himalayan Dry Gin 70cl is nauwgezet en tijdrovend. De botanicals worden enkele uren gemacereerd in neutrale graanspirit voordat ze worden gedistilleerd in een koperen potstill. Het resulterende distillaat wordt vervolgens gemengd met puur Himalaya bronwater om de gewenste (alcohol per volume) te bereiken.

Eigenschappen
SKU L-20-524-00
Merk HAPUSA
Alcoholpercentage 43 %
Smaakprofiel Gin Jeneverbes
Land van herkomst India
Inhoud 0.7 Liter
Type drank Gin
EAN Barcode 8908009319012

HAPUSA Hapusa Himalayan Dry Gin 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten