Hendrick's Gin 70cl

Country Of Origin Verenigd Koninkrijk (incl. Schotland)
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 41.4 %
De originele Hendrick's Gin is de grondlegger van de nieuwe generatie gins. In 1999 kwam Hendrick's Gin met een vernieuw gin-recept de markt op. Het bleek een schot in de roos, want de kenmerkende zwarte apotheek flessen zijn wereldwijd te vinden.
Op voorraad
Special Price € 32,25 Normale prijs € 36,95
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Klanten waarderen ons met uitstekend
-13%
Voeg toe aan verlanglijst

Wat maakt Hendrick's Gin nou zo bijzonder? Ten eerste is het bijzonder frisse en smaakvolle gin. Dit komt doordat tijdens het distilleren er rozen en komkommer aan het distillaat worden toegevoegd. Daarnaast wordt het in reeksen van slechts 500 liter gestookt. Hierdoor kan de hoge kwaliteit gegarandeerd worden.

Hendrick's Gin is de start van een nieuwe soort gin. Voorheen was gin vooral gebaseerd op een traditioneel recept. Tegenwoordig worden er verscheidene natuurlijke ingrediënten aan gin toegevoegd. Daardoor wordt elke gin een verhaal op zich. 

Met Hendrick's Gin kan je een tal van cocktails maken. Denk bijvoorbeeld aan de Hot Gin Old Fashioned of de alom bekend Gin & Tonic. Hendrick's Gin is beschikbaar in veel formaten. Variërend van 20 cl tot aan 175 cl.

Eigenschappen
SKU L-09-405-00
Merk Hendrick's
Aanbiedingsprijs € 32,25
Alcoholpercentage 41.4 %
Inclusief GiftBox Nee
Smaakprofiel Gin Kruidig
Land van herkomst Verenigd Koninkrijk (incl. Schotland)
Inhoud 0.7 l
Type drank Gin
EAN Barcode 5010327755014

Hendrick's Hendrick's Gin 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten