KI NO BI Kinotea Kyoto Dry Gin 70cl

Country Of Origin Japan
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 45.1 %
Geniet van de unieke en voortreffelijke smaak van KI NO BI Kinotea Kyoto Dry Gin + GB 70cl. Gemaakt met alleen de beste botanicals uit de prachtige Kyoto prefectuur, biedt deze perfect gebalanceerde gin een heerlijke mix van aardse, bloemige en citrus smaken die je zintuigen laten smachten naar...
Op voorraad
€ 59,95
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Klanten waarderen ons met uitstekend
Voeg toe aan verlanglijst

KI NO BI Kinotea Kyoto Dry Gin + GB 70cl

De Kyoto Distillery

KI NO BI Kinotea Kyoto Dry Gin + GB 70cl is een unieke en heerlijke gin die zelfs de meest veeleisende ginliefhebbers zal bekoren. Het wordt geproduceerd door de gerenommeerde Kyoto Distillery en gemaakt met alleen de beste botanicals uit de prachtige Kyoto prefectuur.

Een Perfect Gebalanceerde Smaak

Als het op smaak aankomt, is KI NO BI Kinotea Kyoto Dry Gin + GB 70cl een perfect gebalanceerde gin die een heerlijke mix van aardse, bloemige en citrus smaken levert. De theetonen geven het een licht hartige aspect dat goed samen gaat met tonic water of in cocktailrecepten.

Een Aromatische Beleving

Wat betreft aroma heeft deze gin een onderscheidend fris parfum met bloemen- en fruitnoten die doen denken aan het Japanse platteland. Bij het openen van de fles ruik je hints van yuzu, hinoki hout, groene theebladeren en bamboe.

Weetjes Over KI NO BI Kinotea Kyoto Dry Gin

Leuk weetje: De naam "KI NO BI" vertaalt zich naar "de schoonheid van de seizoenen", wat een knipoog is naar de manier waarop de distillateurs seizoensgebonden botanicals in hun gin-recept verwerken. Elke batch KI NO BI Kinotea Kyoto Dry Gin heeft zijn eigen unieke karakter gebaseerd op wat er beschikbaar is tijdens dat specifieke seizoen.

Gemaakt Met Liefde en Zorg

Elke fles KI NO BI Kinotea Kyoto Dry Gin wordt geproduceerd met behulp van een traditionele koperen pot still en met zorgvuldige aandacht voor detail. Van het selecteren van de perfecte botanicals tot het met de hand labelen van elke fles, elke stap in het proces wordt met liefde en zorg uitgevoerd.

Eigenschappen
SKU L-17-396-00
Merk KI NO BI
Alcoholpercentage 45.1 %
Smaakprofiel Gin Kruidig
Land van herkomst Japan
Inhoud 0.7 l
Type drank Gin
EAN Barcode 4589633900155

KI NO BI KI NO BI Kinotea Kyoto Dry Gin 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten