Mackmyra LAB + Distillery Organic Gin 70cl

Country Of Origin Zweden
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 40 %
Ervaar de essentie van Zweden met Mackmyra LAB + Distillery Organic Gin 70cl. Lokaal geproduceerde en biologische ingrediënten, waaronder jeneverbessen, koriander, citroenschil en veenbessen, creëren een gebalanceerd en verfijnd smaakprofiel. Gemaakt met behulp van een speciaal vacuümdistillatieproces is deze gin een echte getuigenis van innovatie en...
Uitverkocht

Stuur mij een e-mail wanneer het weer op voorraad is.

Schrijf je in
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Klanten waarderen ons met uitstekend
Voeg toe aan verlanglijst

Mackmyra LAB + Distillery Organic Gin 70cl

Het Merk

Mackmyra is een Zweeds merk dat al meer dan 20 jaar hoogwaardige drank produceert. Hun nieuwste creatie, de Mackmyra LAB + Distillery Organic Gin 70cl, getuigt van hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie.

De Plaats

De gin wordt geproduceerd in de Mackmyra-Distillery, gelegen in het hart van de ongerepte bossen van Zweden. De Distillery werd opgericht in 1999 en is sindsdien een van de meest gerenommeerde drankproducenten in Scandinavië geworden. De gebruikte ingrediënten voor deze gin zijn biologisch en lokaal geproduceerd, wat zorgt voor een uniek smaakprofiel dat de essentie van Zweden vastlegt.

Smaak en Aroma

Mackmyra LAB + Distillery Organic Gin 70cl is een complexe maar toch soepele gin die een reeks botanische stoffen bevat die bijdragen aan zijn kenmerkende smaak. De jeneverbessen staan op de voorgrond, aangevuld met tonen van koriander, citroenschil en veenbessen. Het resultaat is een gebalanceerd smaakprofiel dat zowel verfrissend als verfijnd is.

Wanneer je een fles Mackmyra LAB + Distillery Organic Gin 70cl opent, word je begroet met Geurprofiel dat zowel fris als bloemig is. De geur van jeneverbessen overheerst, maar er zijn ook hints van citrus en kruiden die deze gin echt uniek maken.

Leuke feitjes

Een leuk feitje over Mackmyra LAB + Distillery Organic Gin 70cl is dat het wordt gemaakt met behulp van een speciaal vacuümdistillatieproces. Deze methode maakt een grotere controle over de temperatuur tijdens de distillatie mogelijk, wat resulteert in een verfijndere en delicate gin.

Productieproces

Het productieproces voor Mackmyra LAB + Distillery Organic Gin 70cl omvat het zorgvuldig selecteren en wegen van elke botanische stof voordat ze worden gemacereerd in neutrale graanspiritus. Het mengsel wordt vervolgens gedistilleerd met behulp van de eerder genoemde innovatieve vacuümdistillatiemethode. Ten slotte wordt er puur Zweeds water toegevoegd om het gewenste alcoholpercentage te bereiken.

Eigenschappen
SKU L-51-143-00
Merk Mackmyra
Alcoholpercentage 40 %
Smaakprofiel Gin Jeneverbes
Land van herkomst Zweden
Inhoud 0.7 l
Type drank Gin
EAN Barcode 7350029662035

Mackmyra Mackmyra LAB + Distillery Organic Gin 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten