Martin Miller's Winterful Limited Edition 70cl

Country Of Origin Verenigd Koninkrijk (incl. Schotland)
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 40 %
Ervaar het feestelijke seizoen met Martin Miller's Winterful Limited Edition 70cl. Deze premium gin combineert de beste botanicals en natuurlijk IJslands bronwater, waardoor een verwarmende winterdrank ontstaat met hints van citrus, kruiden en zoetheid. Perfect om te nippen op koude winteravonden of te delen met vrienden en familie tijdens de...
Uitverkocht

Stuur mij een e-mail wanneer het weer op voorraad is.

Schrijf je in
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Klanten waarderen ons met uitstekend
Voeg toe aan verlanglijst

Martin Miller's Winterful Limited Edition 70cl

Over het merk

Martin Miller's is een merk dat sinds 1999 enkele van de beste gins ter wereld produceert. Hun gins worden gemaakt met alleen de beste botanicals en natuurlijk IJslands bronwater, wat ze een unieke smaak en aroma geeft.

De plaats waar het wordt gemaakt

De gin wordt in Engeland gemaakt, maar gebruikt IJslands water dat gefilterd wordt door oude lavarotsen en een frisse en soepele basis voor de gin biedt. De Winterful-editie is een beperkte oplage geïnspireerd op het vakantieseizoen.

Smaak en aroma

Deze gin heeft een complexe smaakprofiel dat bestaat uit jeneverbessen, korianderzaden, engelwortel, gedroogd winterfruit, kaneel en nootmuskaat. De combinatie van deze ingrediënten creëert een aromatische en verwarmende winterdrank die zowel ginliefhebbers als mensen die normaal gesproken geen gin drinken zal aanspreken. Bij het proeven zul je hints van citrus, kruiden en zoetheid opmerken.

Als je de fles van Martin Miller's Winterful Limited Edition 70cl opent, word je begroet met aroma's van kaneel, nootmuskaat en gedroogd fruit. Dit maakt het perfect om te nippen op koude winteravonden of te genieten met vrienden en familie tijdens de feestdagen.

Leuke feiten over Martin Miller's gin

Een leuk feit over Martin Miller's gin is dat het gemaakt is door twee vrienden die een premium gin wilden creëren die opviel tussen andere gins op de markt. Ze hebben maanden geëxperimenteerd met verschillende botanicals en uiteindelijk IJslands bronwater als belangrijkste ingrediënt gekozen.

Productieproces

Om hun gin te produceren, gebruikt Martin Miller's een uniek proces waarbij de botanicals afzonderlijk worden gedistilleerd voordat ze worden gemengd met het pure IJslandse water. Dit proces zorgt ervoor dat elke batch gin consistent is in kwaliteit en smaak.

Eigenschappen
SKU L-57-707-00
Merk Martin Miller's
Alcoholpercentage 40 %
Smaakprofiel Gin Citrusachtig
Land van herkomst Verenigd Koninkrijk (incl. Schotland)
Inhoud 0.7 l
Type drank Gin
EAN Barcode 698929000838

Martin Miller's Martin Miller's Winterful Limited Edition 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten