Marula Gin 50cl

Country Of Origin België
Weight Unit Amount 0.5 l
Alcohol Percentage 40 %
Ontdek de unieke smaak en geur van Marula Gin 50cl, geproduceerd door Inverroche in het kustplaatsje Still Bay, Zuid-Afrika. Doordrenkt met wilde Afrikaanse Marula vrucht en een mix van botanicals, heeft deze premium gin een soepel en complex smaakprofiel dat zowel pittig als zoet is. Geniet ervan puur of in je favoriete...
Op voorraad
€ 43,95
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Klanten waarderen ons met uitstekend
Voeg toe aan verlanglijst

Marula Gin 50cl is een premium gin gemaakt door de bekroonde Zuid-Afrikaanse Distillery Inverroche. Het merk is trots op hun toewijding om alleen de beste en meest unieke lokale botanicals te gebruiken in hun producten.

Het Merk en De Plaats

De Marula Gin 50cl wordt geproduceerd in Still Bay, een klein kustplaatsje gelegen in de provincie West-Kaap van Zuid-Afrika. Hier haalt Inverroche zijn kenmerkende ingrediënt, de wilde Afrikaanse Marula vrucht.

Smaaknotities

De gin heeft een soepel en complex smaakprofiel met tonen van jeneverbes, citrus en kruiden. Het heeft een medium-body mondgevoel en eindigt met een aanhoudende warmte die zowel pittig als zoet is.

Geurprofiel

Wat betreft aroma heeft de Marula Gin 50cl een heldere en frisse aroma die wordt gedomineerd door de geur van jeneverbessen. Er zijn ook hints van pittige citrusvruchten en verwarmende kruiden die diepte en complexiteit aan Het geurprofiel toevoegen.

Achtergrondinformatie

Een leuk feit over deze gin is dat het wordt gemaakt met behulp van een uniek driedaags infusieproces waarbij de botanicals worden geweekt in neutrale spirit voordat ze gedistilleerd worden. Dit zorgt voor maximale extractie van smaken en aroma's uit de ingrediënten, wat resulteert in een werkelijk uitzonderlijke gin.

Productiemethoden

Inverroche zorgt ervoor dat hun productiemethoden duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Ze gebruiken zonne-energie om hun Distillery aan te drijven en hebben verschillende initiatieven geïmplementeerd om hun ecologische voetafdruk te verminderen.

Eigenschappen
SKU L-09-628-00
Merk Cafe Marula
Alcoholpercentage 40 %
Smaakprofiel Gin Citrusachtig
Land van herkomst België
Inhoud 0.5 l
Type drank Gin
EAN Barcode 5419980009708

Cafe Marula Marula Gin 50cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten