Monkey 47 50cl

Country Of Origin Duitsland
Weight Unit Amount 0.5 l
Alcohol Percentage 47 %
Monkey 47 50cl is een met de hand gemaakte gin van 47 verschillende botanicals, waaronder jeneverbessen, lingonberries en bramen. De complexe smaak heeft tonen van citrus, kruiden en kruidachtigheid, wat het een favoriet maakt onder gin-liefhebbers over de hele wereld. Leuk weetje: de naam "Monkey 47" komt van het verhaal van een RAF-commandant die een egelaffe genaamd Max sponsorde in de dierentuin van...
Op voorraad
€ 38,50
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Klanten waarderen ons met uitstekend
Voeg toe aan verlanglijst

Over Monkey 47

Monkey 47 is een merk gin uit het Zwarte Woud in Zuidwest-Duitsland. Het wordt gemaakt door de Black Forest Distillery, opgericht in 2008 door Alexander Stein en Christoph Keller.

Smaakprofiel

De Monkey 47 50cl-fles is een favoriet onder gin-liefhebbers over de hele wereld. De gin wordt met de hand gemaakt met 47 verschillende botanicals, waaronder jeneverbessen, lingonberries, bramen, koriander en engelwortel. De smaak is complex, met tonen van citrus, kruiden en kruidachtigheid.

Geurprofiel

Als je aan de Monkey 47 ruikt, merk je zijn sterke jeneverbesgeur en een mix van bloemige en kruidige geuren op. Door de unieke mix van botanicals heeft deze gin zijn kenmerkende smaak die zich onderscheidt van andere gins op de markt.

Leuk weetje

Wist je dat "Monkey 47" komt van het verhaal van een RAF-commandant die na de Tweede Wereldoorlog hielp bij het herbouwen van de dierentuin in Berlijn? Hij was ook een gin-liefhebber en sponsorde een egelaffe genaamd Max die in de dierentuin woonde. Het nummer "47" verwijst naar het aantal botanicals dat in de gin wordt gebruikt.

Productieproces

Voor het produceren van Monkey 47 gebruiken de distilleerders een traditioneel maceratieproces waarbij de botanicals enkele dagen in een neutrale graanspirit worden geweekt voordat ze worden gedistilleerd. Het distillatieproces vindt plaats in kleine batches met koperen ketels om kwaliteit en consistentie in elke fles te garanderen.

Eigenschappen
SKU L-08-635-00
Merk Monkey 47
Alcoholpercentage 47 %
Inclusief GiftBox Nee
Smaakprofiel Gin Kruidig
Land van herkomst Duitsland
Inhoud 0.5 l
Type drank Gin
EAN Barcode 42213277

Monkey 47 Monkey 47 50cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten