Monson's Dry Gin 70cl

Country Of Origin Frankrijk
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 37.5 %
Monson's Dry Gin 70cl is een premium gin van topkwaliteit met een soepele en complexe smaak die perfect is om puur te drinken of te mixen in cocktails. Gedistilleerd in kleine batches met behulp van traditionele methoden en de beste botanicals van over de hele wereld, heeft deze gin zijn reputatie verdiend als favoriet onder ginliefhebbers...
Uitverkocht

Stuur mij een e-mail wanneer het weer op voorraad is.

Schrijf je in
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Maak kennis met Monson's Dry Gin 70cl

Monson's Dry Gin 70cl is een premium gin van topkwaliteit die de essentie van de klassieke London Dry Gin belichaamt. Het merk bestaat al meer dan een eeuw en heeft wereldwijd een favorietenstatus onder ginliefhebbers verdiend.

De geboorteplaats van Monson's Dry Gin

De gin wordt exclusief in Engeland gemaakt, met behulp van traditionele distillatiemethoden en de beste botanicals van over de hele wereld. Monson's Dry Gin wordt in kleine batches gedistilleerd, wat zorgt voor consistentie en kwaliteit in elke fles.

Smaakprofiel van Monson's Dry Gin

Wat betreft smaak is Monson's Dry Gin een perfecte balans tussen jeneverbes, koriander, citrus en andere botanicals. Het heeft een soepele en complexe smaak die ideaal is om puur te drinken of te mixen in cocktails.

De geur van Monson's Dry Gin

De geur van Monson's Dry Gin is fris en geurig, met tonen van pittige jeneverbes, citrus en bloemige ondertonen. De geur alleen al kan je meenemen naar een zomerse tuinfeest.

Leuke weetjes over Monson's Dry Gin

Een leuk feitje over Monson's Dry Gin is dat het oorspronkelijk werd gecreëerd als medicinale tonic tijdens de vroege jaren 1900. Echter, groeide zijn populariteit exponentieel toen mensen het begonnen te drinken als alcoholische drank in plaats van medicijn.

Het productieproces

Om Monson's Dry Gin te produceren gebruiken de distilleerders een mix van botanicals zoals jeneverbessen, korianderzaden, engelwortel, citroenschil en orriswortel. Deze ingrediënten worden geweekt in neutrale graanspirit voordat ze gedistilleerd worden in koperen ketels om hun smaken en aroma's te extraheren.

Eigenschappen
SKU L-03-882-00
Merk Monson's
Alcoholpercentage 37.5 %
Smaakprofiel Gin Jeneverbes
Land van herkomst Frankrijk
Inhoud 0.7 l
Type drank Gin
EAN Barcode 3162040122757

Monson's Monson's Dry Gin 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten