Pickering's Navy Strength Gin 70cl

Country Of Origin Verenigd Koninkrijk (incl. Schotland)
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 57.1 %
Ervaar het gedurfde en complexe smaakprofiel van Pickering's Navy Strength Gin 70cl. Gemaakt in Edinburgh, Schotland met behulp van een unieke mix van botanicals, heeft deze premium gin tonen van jeneverbes, citrus, kruiden en subtiele zoetheid die op je gehemelte blijven hangen. Met een sterk alcoholgehalte van 57,1% is het perfect om puur te drinken of te mixen in je favoriete...
Op voorraad
€ 49,95
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Klanten waarderen ons met uitstekend
Voeg toe aan verlanglijst

Pickering's Navy Strength Gin 70cl

Pickering's Navy Strength Gin 70cl is een premium gin die zelfs de meest veeleisende connaisseur zal bekoren. Het wordt geproduceerd door Pickering's Gin, een merk dat sinds 2013 bestaat en snel een van de meest geliefde gin-merken in het Verenigd Koninkrijk is geworden.

Het Merk

Het merk achter Pickering's Navy Strength Gin is Pickering's Gin, een bedrijf dat in 2013 is opgericht door Marcus Pickering en Matt Gammell. Het merk werd snel populair en is sindsdien een van de meest herkenbare namen in de wereld van gin geworden.

De Plaats Waar Het Wordt Gemaakt

Pickering's Navy Strength Gin wordt gemaakt in Edinburgh, Schotland, waar het wordt gecreëerd met behulp van een unieke mix van botanicals die het zijn kenmerkende smaak en aroma geven.

Smaak en Aroma

Wat Pickering's Navy Strength Gin onderscheidt van andere gins op de markt, is zijn gedurfde en complexe smaakprofiel. Het heeft tonen van jeneverbes en citrus, met hints van kruiden en een subtiele zoetheid die op het gehemelte blijft hangen. De gin heeft ook een sterk alcoholgehalte van 57,1%, wat zorgt voor een robuuste en krachtige smaak die perfect is om puur te drinken of te mixen in cocktails.

Wat betreft aroma heeft Pickering's Navy Strength Gin een geurig aroma dat zowel kruidig als bloemig is. De jeneverbes- en citrusnoten zijn onmiddellijk merkbaar, maar er zijn ook subtiele hints van koriander en venkel die diepte en complexiteit aan de geur toevoegen.

Leuke Feitjes Over de Gin

Een leuk feitje over Pickering's Gin is dat het wordt gemaakt met behulp van een uniek distillatieproces genaamd "Ginerosity". Deze methode houdt in dat de botanicals worden geïnfuseerd in neutrale graanspirit voordat ze in kleine batches worden gedistilleerd met behulp van koperen ketels. Het resultaat is een gin die soepel en smaakvol is, met een eigen karakter dat hem onderscheidt van andere gins op de markt.

Productie

Pickering's Navy Strength Gin wordt geproduceerd met behulp van een uniek distillatieproces genaamd "Ginerosity". Deze methode houdt in dat de botanicals worden geïnfuseerd in neutrale graanspirit voordat ze in kleine batches worden gedistilleerd met behulp van koperen ketels. Het resultaat is een gin die soepel en smaakvol is, met een eigen karakter dat hem onderscheidt van andere gins op de markt.

De gin wordt gemaakt met een mix van jeneverbes, korianderzaad, kardemom, engelwortel, kruidnagel, venkelzaad, anijs, citroenschil en limoenschil. Deze ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd om een gedurfd en complex smaakprofiel te creëren dat zelfs de meest veeleisende ginliefhebber zal imponeren.

Pickering's Navy Strength Gin 70cl is een premium gin die perfect is voor elke gelegenheid. Of je het nu puur drinkt of mengt in je favoriete cocktail, het zal indruk maken met zijn gedurfde smaakprofiel en unieke karakter. Waarom zou je het niet proberen en zelf het verschil proeven?

Eigenschappen
SKU L-17-561-00
Merk Pickering's
Alcoholpercentage 57.1 %
Inclusief GiftBox Nee
Smaakprofiel Gin Jeneverbes
Land van herkomst Verenigd Koninkrijk (incl. Schotland)
Inhoud 0.7 Liter
Type drank Gin
EAN Barcode 5060399690027

Pickering's Pickering's Navy Strength Gin 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten