Six Dogs Karoo 70cl

Country Of Origin Zuid-Afrika
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 43 %
Ervaar de essentie van Zuid-Afrika met Six Dogs Karoo + GB 0,7ltr - een premium handgemaakte gin gemaakt van een unieke mix van botanicals die te vinden zijn in de droge Karoo regio. Met bloemige en kruidachtige tonen aangevuld met subtiele zoetheid van honeybush, is het een soepele en goed-gebalanceerde gin die op zichzelf genoten kan worden of in een verscheidenheid aan...
Op voorraad
€ 39,95
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Klanten waarderen ons met uitstekend
Voeg toe aan verlanglijst

Six Dogs Karoo + GB 0,7ltr: Een Premium Zuid-Afrikaanse Gin

Over Het Merk en De Producten

Six Dogs is een Zuid-Afrikaans gin-merk dat premium handgemaakte gins produceert. Eén van hun meest populaire producten is de Six Dogs Karoo + GB 0,7ltr, die gemaakt is van een unieke mix van botanicals die te vinden zijn in de Karoo regio van Zuid-Afrika.

De Smaak Van De Karoo

De Karoo regio staat bekend om zijn droge klimaat en unieke vegetatie, waaronder wilde lavendel, rozemarijn en honeybush. Deze botanicals geven Six Dogs Karoo + GB een onderscheidend smaakprofiel dat zowel bloemig als kruidachtig is.

Een Geur Die Je Water Doet Tanden

Als je een fles Six Dogs Karoo + GB opent, word je begroet met de geur van verse lavendel en rozemarijn, met hints van citrus en jeneverbes. Het is een verfrissende en complexe geur die je water doet tanden.

Een soepele En Goed-Gebalanceerde Gin

Op de tong is Six Dogs Karoo + GB soepel en goed-gebalanceerd. De bloemige tonen worden aangevuld met een subtiele zoetheid van de honeybush, terwijl de jeneverbes zorgt voor een klassieke gin-smaak. Het is een gin die op zichzelf genoten kan worden of gebruikt kan worden in een verscheidenheid aan cocktails.

Een Uniek Infusieproces

Eén leuk feitje over Six Dogs Karoo + GB is dat het gemaakt wordt met behulp van een uniek proces genaamd infusie. De botanicals worden gedurende enkele dagen geweekt in neutrale alcohol om hun smaken en aroma's te extraheren. Dit proces zorgt ervoor dat de gin een complexer smaakprofiel ontwikkelt dan andere gins geproduceerd met behulp van traditionele distillatiemethoden.

Vang de Essentie van Zuid-Afrika

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige gin met een uniek smaakprofiel, kijk dan niet verder dan Six Dogs Karoo + GB 0,7ltr. Het is een gin die echt de essentie van het Zuid-Afrikaanse landschap vastlegt.

Eigenschappen
SKU L-54-106-00
Merk Six Dogs
Alcoholpercentage 43 %
Smaakprofiel Gin Jeneverbes
Land van herkomst Zuid-Afrika
Inhoud 0.7 l
Type drank Gin
EAN Barcode 6009900311906

Six Dogs Six Dogs Karoo 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten