Sloane's Premium Dry Gin 70cl

Country Of Origin Nederland
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 40 %
Sloane's Premium Dry Gin 70cl is een wereldberoemde gin met een soepel en gebalanceerd smaakprofiel. Gemaakt met een mix van tien botanicals afkomstig uit de hele wereld, heeft deze gin tonen van jeneverbes, citrus en bloemen die zorgen voor een verfrissend en bevredigend...
Uitverkocht

Stuur mij een e-mail wanneer het weer op voorraad is.

Schrijf je in
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Klanten waarderen ons met uitstekend
Voeg toe aan verlanglijst

Sloane's Premium Dry Gin 70cl - Een Wereldberoemde Gin

Over Het Merk en Productieplaats

Sloane's Premium Dry Gin 70cl is een wereldberoemde gin geproduceerd door het gerenommeerde Sloane's Gin-merk. Het bedrijf werd opgericht in 2008 door een groep ginliefhebbers die een premium gin wilden creëren die zich zou onderscheiden van de concurrentie.

De gin wordt gemaakt in Nederland, waar de distilleerders een mix van tien botanicals gebruiken om Sloane's unieke smaakprofiel te creëren. De botanicals zijn afkomstig uit de hele wereld, waaronder Italië, Marokko en Zuidoost-Azië, om er maar een paar te noemen.

Smaak en Geur

Als je Sloane's Premium Dry Gin proeft, zul je merken dat het een soepele en gebalanceerde smaak heeft. Je proeft een combinatie van jeneverbes, citrus en bloemige tonen die zorgen voor een verfrissend en bevredigend drankje. Bovendien zijn er geen toegevoegde suikers of kunstmatige smaken, waardoor de natuurlijke smaken goed tot hun recht komen.

Ook de geur van Sloane's Premium Dry Gin is indrukwekkend. Wanneer je de fles opent, word je begroet met een geurig aroma van botanicals dat je zintuigen zal prikkelen.

Leuke Feitjes Over Sloane's Gin

Leuk feitje: Sloane's Gin is vernoemd naar Sir Hans Sloane, een Ierse arts die het British Museum heeft opgericht. Het merk brengt hulde aan de liefde van Sir Sloane voor botanie door een breed scala aan botanicals in hun gin te gebruiken.

Het Productieproces

Het productieproces van Sloane's Premium Dry Gin is zorgvuldig en tijdrovend. De botanicals worden 24 uur lang gemacereerd in alcohol voordat ze worden gedistilleerd in koperen ketels. Dit langzame proces zorgt ervoor dat de smaken zich volledig ontwikkelen en resulteert in een hoogwaardige gin die op zichzelf of als onderdeel van een cocktail kan worden genoten.

Eigenschappen
SKU L-09-668-00
Merk SLOANE'S
Alcoholpercentage 40 %
Smaakprofiel Gin Jeneverbes
Land van herkomst Nederland
Inhoud 0.7 l
Type drank Gin
EAN Barcode 8712436131204

SLOANE'S Sloane's Premium Dry Gin 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten