Bombay London Dry Gin 70cl 37,5%

Country Of Origin Verenigd Koninkrijk (incl. Schotland)
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 37.5 %
Bombay London Dry Gin is een klassieke gin die geliefd is bij ginliefhebbers over de hele wereld. Met een complexe, jeneverbes-voorwaartse smaak en verleidelijke aroma van citrus- en bloemige tonen, is het perfect voor cocktails of om zo te drinken. Gebotteld op 70cl met een alcoholgehalte van 37,5%, is Bombay-gin een must-try voor elke...
Op voorraad
Special Price € 20,25 Normale prijs € 21,95
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Klanten waarderen ons met uitstekend
-8%
Voeg toe aan verlanglijst

Bombay London Dry Gin: Een Klassieke Gin Geliefd bij Gin Liefhebbers

Bombay London Dry Gin is een bekend ginmerk dat wereldwijd populair is onder ginliefhebbers. Deze specifieke variant van Bombay-gin wordt gebotteld op 70cl met een alcoholgehalte van 37,5%.

De Rijke Geschiedenis van Bombay Gin en de Oorsprong in Engeland

Bombay gin wordt gemaakt in Engeland, dat bekend staat om het produceren van enkele van de beste gins ter wereld. Het merk heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren 1760 toen het voor het eerst werd opgericht door Thomas Dakin.

Een Complex Smaakprofiel dat een Verfrissende Kick Biedt

Als het gaat om smaak, biedt Bombay London Dry Gin een complex en goed uitgebalanceerd smaakprofiel. Het heeft een jeneverbes-voorwaartse smaak, met hints van citrus en kruiden die het een verfrissende kick geven. De soepele textuur maakt het perfect voor cocktails of om zo te drinken.

Een Verleidelijk Aroma met Noten van Citrus en Bloemengeuren

Het aroma van Bombay-gin is ook heel uniek, met noten van citrus en bloemengeuren die perfect mengen met de jeneverbessen. Bij elkaar zorgen ze voor een verleidelijke geur die behoorlijk verslavend kan zijn.

Leuk Weetje: Bombay Gin werd oorspronkelijk gemaakt voor Tonic Water

Wist je dat Bombay gin oorspronkelijk werd gemaakt om te worden gebruikt in tonic water? Vandaag de dag is het een onmisbaar ingrediënt in veel klassieke gincocktails en wordt het genoten door mensen over de hele wereld.

Een Traditioneel Distillatieproces met Botanicals

Bombay London Dry Gin wordt geproduceerd met behulp van een traditioneel distillatieproces waarbij botanicals aan de neutrale spiritusbasis worden toegevoegd. Deze botanicals omvatten jeneverbes, korianderzaad, citroenschil, paradepitten, cubeb-bessen en meer. Het mengsel wordt vervolgens meerdere keren gedistilleerd om het eindproduct te creëren.

Eigenschappen
SKU L-16-888-00
Merk Bombay Sapphire
Aanbiedingsprijs € 20,25
Alcoholpercentage 37.5 %
Inclusief GiftBox Nee
Smaakprofiel Gin Jeneverbes
Land van herkomst Verenigd Koninkrijk (incl. Schotland)
Inhoud 0.7 Liter
Type drank Gin
EAN Barcode 5010677710497

Bombay Sapphire Bombay London Dry Gin 70cl 37,5%

beoordelingen

Ontdek meer soorten