Gin 1689 Authentic Dutch Dry Gin 70cl

Country Of Origin Nederland
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 42 %
Gin 1689 Authentic Dutch Dry Gin 70cl is een premium gin uit Schiedam, Nederland, gemaakt met traditionele methoden en alleen de beste botanicals. Met verfrissende tonen van jeneverbes, koriander, citrus en kruiden brengt deze gin hulde aan het Nederlandse erfgoed en vakmanschap. Probeer het nu voor een authentieke...
Op voorraad
€ 36,45
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Klanten waarderen ons met uitstekend
Voeg toe aan verlanglijst

Gin 1689 Authentic Dutch Dry Gin 70cl

Gin 1689 Authentic Dutch Dry Gin 70cl is een premium gin met een authentieke smaak. Het merk is vernoemd naar het jaar waarin Willem van Oranje, Koning der Nederlanden, de troon besteeg. Deze gin is een eerbetoon aan het Nederlandse erfgoed en vakmanschap.

De Plaats Waar Het Wordt Gemaakt

De gin wordt gemaakt in Schiedam, een klein stadje in Nederland dat bekend staat om het produceren van hoogwaardige gins. De Distillery volgt traditionele productiemethoden, met de nadruk op het gebruik van alleen de beste botanicals om een ​​soepele en gebalanceerde smaak te creëren.

Smaak

Gin 1689 heeft een verfrissende smaak met tonen van jeneverbes, koriander, citrus en kruiden. Het heeft een subtiele zoetheid die de bitterheid van de jeneverbessen in evenwicht houdt. De afdronk is soepel en langdurig, waardoor je een aangename nasmaak hebt.

Geur

Wanneer je een fles Gin 1689 opent, word je begroet door een heerlijke geur van jeneverbes en citrusvruchten. Het is een uitnodigende geur die je meteen wilt proeven.

Leuke Feitjes

Leuk feitje: Gin werd oorspronkelijk ontwikkeld in Nederland als een medicijn in de 16e eeuw. Het werd pas later populair als alcoholische drank. Gin 1689 brengt hulde aan deze geschiedenis door traditionele recepten en productiemethoden te gebruiken.

Productieproces

Om Gin 1689 te produceren, wordt hoogwaardige tarwe-alcohol gedistilleerd met een mengsel van botanicals, waaronder jeneverbessen, korianderzaden, engelwortel, zoethoutwortel, iriswortel en citrusvruchten. De resulterende spirit wordt vervolgens gemengd met puur water om het gewenste bewijs te bereiken.

Eigenschappen
SKU L-17-217-00
Merk Gin 1689
Alcoholpercentage 42 %
Smaakprofiel Gin Jeneverbes
Land van herkomst Nederland
Inhoud 0.7 Liter
Type drank Gin
EAN Barcode 8710631120009

Gin 1689 Gin 1689 Authentic Dutch Dry Gin 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten