Monkey 47

Monkey 47 Sloe Gin 50cl

Country Of Origin Duitsland
Weight Unit Amount 0.5 Liter
Alcohol Percentage 29 %
Monkey 47 Sloe Gin 50cl is een exclusieve gin likeuren gemaakt door de Black Forest Distillers in Duitsland. Het heeft een rijke en fruitige smaak met een hint van amandelsmaak en kan op zichzelf worden genoten of gemengd met tonic water. Deze bekroonde gin likeuren is een must-try voor elke... Toon meer
Op voorraad
€ 39,45
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Over Monkey 47 Sloe Gin 50cl

Monkey 47 Sloe Gin 50cl is een exclusieve gin likeuren die wordt gemaakt door de Black Forest Distillers in Duitsland. Het merk is vernoemd naar een aap genaamd Max die in het Zwarte Woud woonde, en het nummer 47 verwijst naar het aantal botanicals dat in hun gin-recept wordt gebruikt.

De Smaak en Geur

De Black Forest Distillers gebruiken handgeplukte sleedoornbessen uit de regio om deze unieke gin likeuren te maken. De bessen worden gedurende enkele maanden gemacereerd in Monkey 47 Gin, wat resulteert in een rijke en fruitige smaak met een hint van amandelsmaak. Het heeft een prachtige dieprode kleur en kan op zichzelf worden genoten of gemengd met tonic water.

De geur van Monkey 47 Sloe Gin is zoet en fruitig, met tonen van pruimen, kersen en vanille. Wanneer je een slok neemt, zul je meteen de complexe smaken van jeneverbes, sleedoornbessen en specerijen opmerken. De afdronk is langdurig en aangenaam zuur.

Facts Over Monkey 47 Sloe Gin

Een leuk feitje over Monkey 47 Sloe Gin is dat het in 2018 werd uitgeroepen tot "Best Sloe Gin" op de World Gin Awards. Het heeft ook talloze andere prijzen en onderscheidingen ontvangen van experts uit de industrie en gin-liefhebbers over de hele wereld.

Het Productieproces

Het productieproces van Monkey 47 Sloe Gin is vrij uniek. De sleedoornbessen worden in de herfst met de hand geplukt en vervolgens in batches van slechts 1.000 liter per keer gemacereerd. Dit zorgt voor meer controle over de kwaliteit en smaak van elke batch. Bovendien wordt de gin gedistilleerd met behulp van traditionele koperen ketels, wat zorgt voor een zachtere en verfijndere smaak.

Eigenschappen
SKU L-08-636-00
Merk Monkey 47
Alcoholpercentage 29 %
Smaakprofiel Gin Floraal
Land van herkomst Duitsland
Inhoud 0.5 Liter
Type drank Gin
EAN Barcode 42247081

Monkey 47 Monkey 47 Sloe Gin 50cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten