Salmari Premium Salmiak Liquor 24 x 2cl

Country Of Origin Finland
Weight Unit Amount 0.02 l
Alcohol Percentage 25 %
Salmari Premium Salmiak Liquor 24 x 0,02 is een unieke en hoogwaardige likeur met een uitgesproken smaak en aroma. Gemaakt in Finland met behulp van traditionele methoden, deze after-dinner drank of cocktail mixer bevat hints van zoute salmiakki snoep in evenwicht met subtiele...
Uitverkocht

Stuur mij een e-mail wanneer het weer op voorraad is.

Schrijf je in
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Meer over Salmari Premium Salmiak Likeur 24 x 0,02

Salmari Premium Salmiak Liquor 24 x 0,02 is een unieke en hoogwaardige likeur die perfect is voor elke gelegenheid. Het merk gaat zelf prat op zijn uitzonderlijke kwaliteit en smaak, waardoor het een populaire keuze is geworden onder drankliefhebbers.

Gemaakt in Finland

De likeur wordt gemaakt in Finland, een land dat bekend staat om de productie van enkele van de beste alcoholische dranken ter wereld. De plaats waar het wordt gemaakt is gelegen in het hart van het Finse distilleergebied, waar het ongerepte water dat wordt gebruikt voor de productie afkomstig is uit nabijgelegen bronnen.

Een onderscheidende smaak en aroma

Wat Salmari Premium Salmiak likeur onderscheidt is zijn uitgesproken smaak en aroma. Het heeft een rijke en zachte smaak met hints van zoute salmiakki, een populaire lekkernij in Finland. De subtiele zoetheid balanceert de sterke zoute smaak, waardoor het een ideale after-dinner drank is of als een cocktail mixer.

De likeur heeft ook een unieke geur die kan worden toegeschreven aan het salmiakki-snoepje. Als je de fles opent, merk je een zoet en licht prikkelend aroma dat je naar meer doet verlangen.

Leuke feiten over Salmari Premium Salmiak likeur

Leuke feiten over Salmari Premium Salmiak likeur zijn dat het oorspronkelijk werd gemaakt als een remedie voor koude winters in Finland. Men geloofde dat het drinken van salmiakki likeur keelpijn en hoesten kon verhelpen. Bovendien komt de naam van de likeur van "Salmi", wat in het Fins zeestraat of kanaal betekent, verwijzend naar het smalle water tussen Finland en Zweden.

Het productieproces

De likeur wordt geproduceerd volgens traditionele methoden die generaties lang door Finse distilleerders zijn doorgegeven. Het proces bestaat uit het combineren van hoogwaardige ingrediënten met zuiver bronwater en het in de loop van de tijd laten gisten om de perfecte balans van smaken te bereiken.

Eigenschappen
SKU L-57-777-00
Merk Salmari
Alcoholpercentage 25 %
Land van herkomst Finland
Inhoud 0.02 l
Type drank Likeuren
EAN Barcode 7061287424111

Salmari Salmari Premium Salmiak Liquor 24 x 2cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten