Underberg 30 x 2cl

Country Of Origin Duitsland
Weight Unit Amount 0.02 Liter
Alcohol Percentage 44 %
Underberg is een Duitse kruidendigestief gemaakt met een geheime mix van 44 natuurlijke kruiden, die een intense bitterzoete smaak geeft die op de tong blijft hangen. Zijn unieke smaak en verpakking maken het tot een populair drankje na het diner in heel Europa en favoriet onder...
Uitverkocht

Stuur mij een e-mail wanneer het weer op voorraad is.

Schrijf je in
Binnen twee werkdagen bij je thuis
Gratis verzending vanaf €150
Klanten waarderen ons met uitstekend
Voeg toe aan verlanglijst

Over Underberg

Underberg is een Duitse kruidendigestief geproduceerd in Rheinberg, Duitsland. Het werd voor het eerst op de markt gebracht door Hubert Underberg in 1846 en is sindsdien een populair drankje geworden na het diner in heel Europa.

Het Recept en Smaakprofiel

Het geheime recept van het merk omvat een mix van 44 natuurlijke kruiden afkomstig uit de hele wereld, waaronder anijs, venkel, gember, gentiaanwortel en vele anderen. Deze kruiden worden zorgvuldig geselecteerd en verwerkt om een uniek en complex smaakprofiel te creëren dat tegelijkertijd bitter en zoet is.

Geur en Uiterlijk

Wanneer je een fles Underberg opent, ruik je zijn kenmerkende aroma dat zowel kruidig als pittig is. De vloeistof zelf is donkerbruin van kleur en heeft een stroperige consistentie. Bij het proeven krijg je een sterke en intense smaak die eerst behoorlijk bitter is maar eindigt met een licht zoete noot die op de tong blijft hangen.

Leuke Feiten over Underberg

Leuke feiten over Underberg zijn onder andere de populariteit onder bartenders als "bartender's handshake" - een klein shotje drank geserveerd aan gasten als teken van gastvrijheid. Bovendien is het merk betrokken geweest bij verschillende sportevenementen door de jaren heen, waarbij ze fietsploegen hebben gesponsord en zelfs hun eigen Underberg-trofee hebben gelanceerd voor handbalwedstrijden.

Productieproces

Underberg wordt geproduceerd met behulp van een eigen proces waarbij de kruiden in alcohol worden gemacereerd voordat ze worden gemengd tot het uiteindelijke product. De vloeistof wordt vervolgens bewaard in kleine flessen die zijn verpakt in stro-papier ter bescherming tegen licht en lucht. Deze unieke verpakking maakt het ook gemakkelijk om rond te dragen en te serveren wanneer je snel iets nodig hebt om je op te peppen.

Eigenschappen
SKU L-25-284-00
Merk Underberg
Alcoholpercentage 44 %
Inclusief GiftBox Nee
Type gedistilleerde drank Bitters
Land van herkomst Duitsland
Inhoud 0.02 Liter
Type drank Gedistilleerd
EAN Barcode 40341002

Underberg Underberg 30 x 2cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten